2015. április 20., hétfő

Maybelline Affinitone korrektor-TESZT

Életem első korrektora, amit beszereztem, de azóta már kipróbáltam párat, hogy releváns lehessen a véleményem. Szerencsés vagyok, mert bőven elég a bőrömnek egy alapozó, viszont ha eseményre mentem akkor szükségét éreztem, hogy legyen egy remekül fedő korrektor is nálam, ami akár smink igazításra is alkalmas, valamint a bőrhibáimat is elfedi. Mivel akciós volt ez a Maybelline Affinitone korrektor és sok jót hallottam róla, így beneveztem rá, ha tovább olvassátok megtudjátok, hogy bevált e.



Az ilyen folyékony állagú korrektorok inkább a szem alatti karikák eltüntetésére valók és az apróbb bőrhibák elfedésére. Az utóbbiból van időnként nekem is, de próbálgattam szemkörnyék világosításra és simán világosításra is használni, így sikerült teljesen kiismernem a terméket.










Csomagolása, egyszerű, henger alakú, olyan mint a szempillaspirálok, vagy szájfények csomagolása. Kis helyen elfér, így tökéletes arra, hogy a táskánkba lapuljon és akár az alapozónkon is tudjunk javítani, vagy ha ez kimaradt ezzel alapozzunk.  Applikátoros megoldása kényelmes és praktikus felvitelt enged meg, de én ujjal szoktam eloszlatni a bőrömön.







Sűrűbb, mint egy alapozó, de könnyen kenhető és krémes. Imádtam régebben a Maybelline alapozókat és nagyon  hasonló, mint azok, csak jobb a fedése. Ami csalódás volt, hogy pattanásokat képtelen elfedni, sőt még ki is emeli. Viszont apróbb bőrhibákat, az orr körüli piros foltokat szépen elkendőzi. Szem alá én nem szeretek semmit használni, mert beül a ráncokba, ez a termék pedig erre kifejezetten hajlamos, így az alap funkciójára nem hiszem, hogy a legtökéletesebb. Világosításra viszont kifejezetten jónak találom, az orr nyergemet és a homlokomat gyakran ezzel emelem ki.







Tartóssága közepes, napközben nekem igazítanom kell rajta, kivéve, ha púderrel fixáltam. 



Összességében közepes minőségnek tartom, a szem könyékére számomra nem vált be a ráncokba túlzottan beül és kiemeli azokat. Kis bőrhibák és pirosság eltüntetésére tökéletes, valamint világosításra. Aki nagyobb bőrhibákat akar eltakarni, annak nem fog maximálisan beválni szerintem.

Pontok: 5/3








Ti próbáltátok már? Hogy vált be Nektek? Milyen folyékony korrektort ajánlanátok?