2015. május 25., hétfő

Szülinapi ajándékok



Egy rövid bejegyzésben megosztom veletek a szülinapi ajándékaim nem túl hosszú, de annál meghatóbb listját, illetve elmesélem, megmutatom milyen is volt ez a két nap, amíg ünnepeltem a családdal. :)












Anyától











A szülinapomra nem terveztem semmi különöset, idén először elengedtem a görcsölést azon, hogy tökéletes, bulizós, vagy bármilyen legyen. Szokványos napként akartam megélni, kétségbe nem esve a számon és tartva a diétát. Reggel elmentem megvenni azt a ruhát, amit kinéztem a New Yorkerbe és útközben egy kis ízesített ásványvizet kortyolgatva élveztem a napsütést, amivel az időjárás megajándékozott. Hazafelé még a kedvenc szolimba is beugrottam, mert a hulla fehér színem ideje volt kicsit emberibb árnyalatba hozni, egy év kihagyás után felüdítő élmény a szolárium, főleg, hogy ekkor még nem igazán érte nap a testem köszönhető a nem túl nyárias tavasznak.










Itthon betettem egy kacsát a sütőbe, a diétámba tökéletesen beilleszthető volt ez a finomság és messze ez a kedvenc szárnyasom, így tökéletes minden ünnepre, ha magamnak akarok kedveskedni, no meg a család és Botond is nagyon szereti. Ezután jött a meglepetés, Botond hazajött a munkából a világ legtökéletesebb bazsarózsa csokrával és egy nagy doboz makaronnal, teljesen elvarázsolt. A legjobban annak örültem, hogy pár hónappal ezelőtt említettem neki, hogy nagyon örülnék egy ilyen csokornak és makaronnak, pont a Gossip Girt néztem újra. :) Imádom, ha olyan meglepetésben van részem, amiről csak álmodoztam, mintha csak egy film elevenedett volna meg.  Ezután az egész nap nyugalomba telt, olvastam, filmeztünk. :)









A videóban elmesélem miket kaptam (vettem magamnak), persze ide is teszek be pár fotót a dolgokról. A szülinapom másnapját pedig nagymamámnál töltöttük, ahol természetesen óriás terülj terülj asztalkám várt minket, direkt a kérésemnek eleget téve nem sütött tortát, tudja, hogy esélyem nincs a tortájának ellenállni. A szokásos szülinapi töltött karalábémat is elkészítette, ami a legnagyobb  kedvencem. :) Így diétát minimálisan megszegve élveztem a napozást, a diétás menüt és a napot. Nincs is annál jobb mint Maminál lenni és ismét gondtalan gyereknek érezni magam még 27 évesen is. :)



Mamitól is kaptam egy csokrot

Kimaradt a videóból vettem még magamnak két matt szájfényt

Anya ajándékai

Keresztanyámtól

A ruha tőlem nekem

Mami ugyan tortát nem süthetett, de egy habos sütivel próbálkozott, hátha elcsábulok
A szülinapom másnapján kis sörözést is beiktattunk a barátokkal, elmondhatom tökéletesen telt ez a pár nap. :) És a legnagyobb ajándék az, hogy ennyien olvassátok a blogot, hogy folyamatosan kaptam tőletek a szebbnél szebb üzeneteket és jókívánságokat. :) Köszönöm szépen, igyekszem a jövőben még méltóbb lenni erre a rengeteg kedvességre. :) <3