2015. május 10., vasárnap

Tökéletes ajándéknak is! Kulcstartó DIY

Szeretek magam barkácsolni és gyakran adok olyan ajándékot, ami én készítek el, így nagyon örültem, hogy rábukkantam a Kreatívajándék.hu-ra, ahol rengeteg csodás holmi közül válogathatunk. Mostanában nagyon sok ismerősöm házasodik, no meg ugye írok egy esküvői sorozatot is a blogon, így nekem a fali kulcstartóról azonnal ez ugrott be, de lakásavató ajándéknak is szuper, vagy ha a szerelmünket szeretnénk meglepni.


A falra akasztható kulcstartó több verzióban is elérhető a webshopban, én a párosat választottam és mindkét oldalát lefestettem, így négy alternatívát láthatunk minden nap a falunkon, ráadásul mindig meglesz a kulcsunk is. :)


Könnyen tudjuk egyenletesen lefesteni szinte bármilyen festékkel, de akár a körömlakk is megfelelő lehet, én végül a rózsaszíneknél ez utóbbit választottam és körömdekoráló ecsetekkel alkotta a kisebb részleteket (szem, bajusz, szív).

Ilyen lett a mi kulcstartónk

A dekorálható kulcstartókat akár gravírozva is kérhetjük, vagy hagyhatjuk natúran, hogy az ünnepelt döntse el, hogy milyet is szeretne.
















Ami a legjobban tetszik ebben a webshopban, hogy fából készült termékeket, dekorációkat árulnak, de még ékszereket is találunk a kínálatukban.








Nagyon szeretnék, majd rendelni ilyen betű kockákat, szerintem fantasztikus dekoráció lenne, gyerekszobába pedig pláne ajánlani tudom, a legtöbb amerikai film tett róla, hogy nélkülözhetetlennek érezzük. :)


Az öröknaptár is remek választás lehet szinte bárkinek, emellett az egyik lehető leghasznosabb, amikor tanácstalan leszek ajándékozás terén, akkor biztos felkeresem a kerativajandek.hu-t.

Ti szerettek barkácsolni? Milyen szerintetek a jó ajándék? Hogy tetszenek Nektek ezek a fából készült kedvességek? Melyik tetszik a legjobban?