2015. augusztus 16., vasárnap

Nyár végi bakancslista!

Amit még a nyáron muszáj megtenned, ahhoz, hogy elmondhasd idén csodás nyarat zártam! :) Legalábbis nekem ezek azok a sarkalatos pontok a bakancslistámon!



























1. Bonts ki egy üveg finom bort és kortyolgasd a csillagokat nézve!

Szerencsére estére már hül a levegő, a teraszról pedig látod a csillagokat, mi kéne még? Egy üveg rose! Bingó! :) Hulló csillagnál kívánni ám!











2. Tölts egy napot vízparton, vagy menj el a közeli strandra!

Akciózzák le a bikiniket, meg persze idén se volt eleget rajtad a szuper fürdőruhád, szóval ideje hogy összekapd magad és a szabadnapodon leugorj a strandra. Egy jó regény legyen kéznél, nincs annál kellemesebb, mint a parton olvasgatni napozás közben.

3. Sétálj egyet a szerelmeddel a naplementében gyönyörködve! :)

Egy romantikus séta minden kapcsolatot feldob, így ezt a klisét is ki kell próbálnotok! Kézen fogva nézni, ahogy lebukik a nap!


4. Viselj kalapot, virágkoszorú!

Kifelé a komfortzónából és a városban is fesztiválozzatok végre, hiszen idén nagy trend az összes hippis gönc. Nyugodtan feszegessétek a határaitokat és érezzétek jól a rojtos, virágos, gézanyagú cuccokban a nyár utolsó szakaszát.

5. Csapj egy csajos napot és te durrantsd a pezsgő!

Egy csajos este, táncolással, kareokival és persze pezsgővel, de most Te bontod ki! :)








6. Limonádézz egy kellemes kiülős helyen!


Olyan jól sikerült a mezítlábazás, hogy haza is így sétáltam
Legjobb nyaram 2011-ben volt, bár akkor ezt még nem tudtam. A barátnőimmel épp szinglik voltunk, ment a rinya, siránkozás, mindezt persze egy-egy kiülős belvárosi helyen csináltuk. :) A nyüzsgés adott és szuper pletyiket lehet tartani a barátnőkkel.

7. Fagyizz a város legjobb helyén!

Biztos van nálatok is felkapott fagyizó, még van időtök kideríteni, hogy tényleg a legjobb, vagy csak felkapták. :)


8. Dobd le a cipődet és sétálj a puha gyepszőnyegen!

Mezítlábas nyár a jelmondatunk! Gyerekkorunkban annyira természetes volt, hogy ledobjuk a cipőt, nos csajok magassarkú a kézbe és süppedjen a talpatok a fűbe!




9. Egy dinnye, amit te vágsz fel!

Minden nyár alap eleme a görögdinnye nálam, mondhatnám basic. :) Mindig más vágta fel, nos ezen a nyáron változtatunk én aprítok!

10. Süssetek szalonnát, vagy mályvacukrot!

Nem lehet olyan nyár, amikor nem mész el egy igazi bográcolós, szalonnasütős, szakadt ruhás, füstszagú kerti partiba. :) Kötelező ugye? :)



11. Piknikezz!

Igen igazi kosárba pakolj be tányérokat, poharakat és finom szendvicseket és irány egy mesés környezet, ahol a kockás plédet leterítve indulhat a piknik buli. :)

12. Nézd meg a Dirty Dancinget!

Egy igazi nyári film mindenképp kell levezetésül, nekem ilyen a Dirty Dancing, vagy az Ízek, imák, szerelmek, ezeket mindenképp megnézem mielőtt beköszönt az ősz.


Ti mivel egészítenétek ki a listát? Szoktatok bakancslistát írni?