2016. december 4., vasárnap

Férfiak öröme egy fekete dobozban-Men's Stuff

Botond ismét tesztelhette a Men's Stuff dobozát, amiről készítettem egy bontogatós videót (ITT). Ezáltal a női benyomásokat össze tudtam hasonlítani még inkább egy férfi véleményével. Arra gondoltunk, hogy az első látás megnyilvánulásait is leírom Botond részéről, majd a már kiforrottabb véleményét is megosztja veletek ebben az írott posztban. 









Az előző, októberi doboz volt számszerüleg a második Men's Stuff box, ami egy szuper kezdeményezés. A férfiaknak szóló meglepetés csomag szerintem sok nőnek megkönnyíti a dolgát, ha a fiúkat szeretné meglepni. Remek ajándék lehet a szerelmeteknek, férjeteknek, vagy akár kamaszodó fiatoknak. Minap kérdezte egy barátunk, hogy a 16 éves fiát mivel lepje meg, egyből ez a meglepetés dobozka ugrott be nekem, hiszen ezáltal könnyebb rávenni a pasikat arra, hogy kozmetikumokat használjanak, rengeteg új márkát ismerjenek meg és hónapról-hónapra kibonthassanak egy meglepetést. 



A mostani doboznál is meg voltak adva a márkák, viszont a termékek titkosak, csak akkor tudjuk mit vettünk, amikor már nálunk landolt.



My Protein shaker és Csokis Impact Whey Isolate

Egy ilyen shakerre már régóta vágyott Botond, mivel nekem van egy már a márkától. Remekül záródik, így baleset mentesen vihetünk magunkkal bármilyen italt, de ugye fehérje shakeket is. Az összerázást segíti egy kis fém "habverő" gömb. 



A csőrös megoldás kényelmes szerintem és Botond szerint is és nem a magunkra borítós megoldás. 


A csokis shake Botondnak ízlett, mivel rengeteget mozog, így bátran ihatja ezeket, izommá alakítja a nap folyamán. Mivel alapból fehérjedúsan étkezik, így nem igazán fogyaszt külön fehérjét, bár most ennek örömére szóba került, hogy vegyünk bérletet az egyik kondi terembe. 







Raven Factories karkötő

Botondnak elsőre ennek a csomagolása tetszett meg. Nagyon lelkes volt és kibontás után se csalódott. Annyit mondott, hogy "már csak egy hajó kell ehhez, remélem a következő dobozzal azt is küldik".



Sajnos könnyen beakad ebbe-abba, így a mindennapokban, munkában nem kényelmes neki. Viszont amikor valahová megyünk szívesen viseli ezt is a szettjeihez. Egy ideje már fűzöm, hogy egy outfitet fotózzunk be vele, de hát nem ő a blogger, így nem igazán vonzza a dolog. 




Uriage kézkrém

Kézkrém, amire nagy szüksége van mindenkinek főleg télen. Botond is örült neki, főleg, hogy nem lányos, hanem unisex csomagolású termékről van szó. A semleges illattal is elégedett volt és a hidratálását is dicsérte. Abból tudom, hogy bejött Neki, hogy gyakran látom esténként, hogy kenegeti a kezét és bizony az is feltűnt, hogy sokkal puhább a bőre tőle. 




Én is kipróbáltam és leginkább azt díjazom benne, hogy nem ragacsos és nagyon gyorsan beszívja a bőr, akár egy kisebb diónyi mennyiséget is beszippant a bőröm. Ezt Botond nem mondta, így ki kellett egészítenem, még nem profi a kozmetikumok körülírásában. Állaga pedig szinte vizes hatásúvá válik. Talán azoknak kevés lehet ez a krém, akiknek nagyon kiszáradásra hajlamos a kézfejük. 





Uriage ajakápoló

Botond, amikor Londonban élt, akkor kis tégelyes vazelint használt, ami kint szinte minden üzletben kapható. Amikor én is kint jártam, akkor is vett egyet, így nem villanyozta fel ez az ajakbalzsam. Viszont természetesen letesztelte. Azt mondta, hogy kellemes, mivel nem érzi, hogy a száján van, de hidratálja. Sokszor kifújja a szél az ajkait, de most nem jellemző ez. Szerintem elégedett ezzel az Uriage termékkel nagyon. 




Baxter hajbalzsam



Egyikünk sem ismerte a Baxter márkát. Botond szinte azonnal kipróbálta ezt a terméket és azt mondta, hogy puhábbnak érzi a haját utána. Mivel nem szokott használni hajbalzsamot nem sok összehasonlítási alapja volt, de az illatát dicsérte. 








Victoria Minya parfüm minta

Na ez az a parfüm, amit én nem szeretek, de Botondnak nagyon bejön. Így párszor már illatozott ettől. Kár, hogy nem egyezik az illatok világában az ízlésünk, mert ő sose szereti azokat a parfümöket, amiket én. Azért kompromisszumra jutunk. 

Ő fűszeres fás illatnak írta le, friss bőr illatúnak mondta. 


Szerinte is remek, hogy tettek ilyen tájékoztató prospektusokat a dobozba. A tájékozódás nagyon fontos már fiatalabb korban is a különböző betegségekről és elváltozásokról, hiszen sok minden megelőzhető és sok esetben a kontroll vizsgálat fontos.









GENTLEMEN’S CHOICE MAGAZIN


Az előző száma már az októberi dobozzal eljutott hozzánk, Botondnak az is tetszett, sőt azóta az öcséim is átlapozták. Nagyrészt felső árkategóriás termékek kapnak helyet benne, de nagyon érdekes cikkeket is lehet olvasni. Szép, igényes lap és segített nekem is, hogy mivel lepjem meg Botondot. Jó nem egy baromi márkás dolog lesz, de legalább már a körvonalait látom mire is vágyik. :)




Összességében ismét remek doboz állt össze, szerintünk nagyon évszaknak megfelelő. A My Protein márka jól jön a télen készülő nyári alakhoz, a kézkrémnek abszolút ilyenkor van szezonja, az ajakbalzsamról nem is beszélve. Ékszer tökéletes lehet minden férfi ízléséhez, de még én is viselném. A balzsam pedig jó rávezetés a pasiknak a körültekintőbb hajápolásra. 

A napokban a Men's Stuff bejelentette, hogy lesz egy karácsonyi dobozuk is, így a fa alá is kerülhet egy ilyen beautybox meglepetésnek. Ráadásul gondoltak az igényekre, szakállas és borotválkozó pasi doboz is készül. Vannak tippjeim mik kerülnek bele, agyalok, hogy be kéne ruházni rá, jelenleg a szakállas a mi dobozunk! :)

Hogy tetszett Nektek ez a doboz? Szerintetek minek örülne ebből a szerelmetek leginkább?