2016. december 12., hétfő

Isadora BOHO BAROQUE téli újdonságait teszteltem

BOHO BAROQUE kollekciót kifejezetten az ünnepekre alkották és bizony remekül sikerült. A szemhéjpúder paletta azonnal hiánycikké vált, sajnos ezt nem teszteltem, viszont a highlighter palettát és két rúzst kipróbálhattam (harmadik rúzs bekerült a karácsonyi nyereményjátékba).








Isadora márkáról:


Az Isadora egy svéd kozmetikai márka, melyet 1983-ban alapítottak.
Egyedi koncepciójának lényege a kiváló minőségű és biztonságú termékek gyártása. Dinamikus fejlődésük ereményeként, ma már a világ több, mint negyven országában jelen vannak.
Termékeik között nem csak a különféle smink termékek találhatóak meg, kínálnak még haj- és testápolókat, napfény- és bőrvédő krémeket is.

Az Isadora termékek Magyarországon a Douglasben vásárolhatók meg.
(Krémmánia)

ISADORA FACE SCULPTOR STROBING PALETTA 9990 Ft



Amit a márka ígér:


A Face Sculptor termékcsalád új tagja 3 egymással harmonizáló highlightert tartalmaz, melyek áttetsző, finoman irizáló ragyogással emelik ki a legszebb arcvonásokat. Az árnyalatok önmagukban vagy összekeverve is használhatók. 
2 színösszeállításban kapható

(Krémmánia)



Csomagolása átlátszó tégelyben kap helyet, minőségi műanyagból készült. Benne három részre osztott területen, tortaszeletben kap helyet három árnyalatú highlighter. 



Egy közép barna árnyalat, egy halványabb arany és egy pezsgő színű hidegebb (de nem hideg) árnyalatú fény színt találunk a paletta kínálatában. A bronzos árnyalat tökéletes lehet bronzosítónak is, sőt világosabb bőrű csajoknak inkább csak arra lehet jó. 
Nagyon jól pigmentáltak, lágy formátumúak, de mégsem poroznak és nincs bennük csillám! 




Szépen építhetőek az árnyalatok és bizony építeni is kell őket, viszont ennek köszönhetően egy félálomban sminkelős reggelen sem változunk diszkógömbé. Én a mindennapi sminkemnél preferálom az a palettát. Kedvencem a hűvösebb árnyalatú pezsgő árnyalat, ami mindenkinek jól áll, ezt általában az orrom hegyére, a belső szemzugba, az ajakam felé és a szemöldököm felé és alá viszem fel. Jól mutat, ha viszont másik árnyalatú fényt viszek az arccsontomra. Ujjal lehet a legoptimálisabban eloszlatni.

ISADORA LIP DESIRE SCULPTING RÚZS 4990 Ft




Amit a márka ígér: 


Krémes, könnyű rúzs, ami teltebbé varázsolja az ajkakat. Teljes színhatás, fényes finis, kényelmes viselet.
10 színárnyalatban kapható, a hozzá illő kontúrceruzákkal a még tökéletesebb hatásért. (Krémmánia)


Gyönyörű arany (ünnepi) csomagolású rúzsokról van szó, amik azonnal megragadták a fantáziámat. A rúzsok vágása is nagyon különleges, megkönnyíti a felvitelt az éles metszés vonal.





Nagyon krémesek ezek a rúzsok, eszméletlen jól hidratálnak és könnyű egyenletesen eloszlatni őket. Gyönyörű fényt adnak és sokkal teltebbnek mutatják az ajkamat. Kitölti a festék a ráncokat. Evést-ivást jól viselik, de igazítást mindenképp igényelnek utánuk. Nem csókállóak, így könnyen elkenhetjük ezeket (lássuk be a krémes rúzsokra ez általánosan jellemzőek). 





Ahogy látom a matt rúzsok után ismét divat középpontjába kerülnek a fényes finishek, így jó választás lehet azoknak is, akik szeretnek a trendek előtt járni. Ez a rúzs egy jó belépő a fényes, szaténos árnyalattokhoz. 

A piros árnyalat valami csodálatos, igazi hideg tónusú (fehérebbnek mutatja a fogakat), karácsonyra ideális. 





Összességében szuper termékekről van szó, remek bármelyik karácsonyi ajándékba. 

Ti próbáltátok már valamelyik terméket?