2017. május 26., péntek

Szemet gyönyörködtető szemhéjpúderek-BRONX COLORS

Előbb úgy gondoltam beszéljünk újabb szemhéjpúderekről a BRONX COLORStól. Ezek voltak az előző dobozban a kedvenceim, fantasztikus a pigmentáltságuk, már már krémesek, nem porolnak és gyönyörűek, no meg palettába rendezhetőek. Most palettát nem kaptam hozzájuk, de tervezem a beszerzésüket, viszont így is szuperül tárolhatóak a saját csomagolásukban. 







JUPITER


Kezdem a bolygó elnevezésű, mozaikos, márványos szépségekkel. Minden szemhéjpúder fekete pici karton dobozkában kap helye, nagyon professzionális. Az égetett szemhéjpúdereken a Baked szó szerepel még pluszba. Minden dobozon van egy kis ablak, ami prezentálja a színt.

Az égetett szemfestékeket szárazon és nedves ecsettel is felvihetjük. A márványos elrendezésnek köszönhetően több szín  kinyehető egyetlen szemfestékből, hiszen gyakorlatilag mi keverjük azt. Két-három árnyalat szerepel benne.

A jupiter bronz, szürkés-kékes és nude árnyalatot tartalmaz, ezek keveredése rose goldossá válik.





VENUS



A Venus árnyalatban csíkokban kapott helyett nude, bronz és csokoládé barna. 

Gyönyör arany árnyalatot ad ki a szín, nagyon különleges, imádom, az egyik kedvencem a hétköznapokon is. 





GALAXY



Az egész galaxist a kezemben tartom. Lila árnyalatai és sötétszürkés tónus is van a kis monóban. A szürke dominál a végeredményben, gyönyör fényes grafit szürkénél néhány árnyalattal világosabb szín születik a keverésből. Világos fény játszik benne, különleges.




URANUS



Uranus árnyalat hófehér és nagyon világos sárga színt látunk benne, a képek kevésbé adják vissza sajnos. Gyönyörűen pigmentált ez az árnyalat is, talán ez a legkrémesebb hatású, pedig por állagúak, de annyira bársonyosak. Fényes tört fehér színt kapunk, ami minden sminkbe jól mutat. 




AIR FORCE BLUE



Térjünk át a nem égetett verziókra.
WOW!!!! Lélegzetelállító ez a kék, a ragyogása mint a drágaköveké. Csodásan játszik a fény a fólia hatású festéken, szerintem rengeteg nagy márkát lepipál a Bronx ezekkel a szemfestékekkel.





CINNAMON








Pinkes piros fényes, metálos árnyalat, ami szintén hiper pigmentált és minden szín baromi tartós is. nem másznak bele a ráncokba, könnyen eldolgozhatóak és jól satírozhatóak. 








Baba kékes, tenger szín árnyalat metális fénnyel, fólia hatással. Csoda ez is, ütős kis sminket lehet ezzel is készíteni, majd szeretnék ezzel is sminkvideót. Remekül kiegészíti a sötét kéket, szép kontasztot alkot. 


ATOMIC TANGERINE



A swatch itt is magáért beszél! Gyönyör, pigmentált, nem foltos, pedig sok matt színt nem lehet ujjal egyenletesen felvinni csíkban, ez remekül szerepel így is. Miután megérkezett nem egy sminket készítettem ezzel a színnel, ugyanis teljesen rabul ejtett a vörös színe, amibe enyhe narancsos tónust fedezek fel. Nagyon dögös füstös sminket lehet vele alkotni, de jól jött az indián sminknél is.



Összességében nem találtam belekötni valót, minden szín csodás, talán a Jupiter kicsit kevésbé élénk, így nem tűnik szuper pigmentáltnak, de a többi visz mindent. Kellemes használni ezeket a festékeket, könnyű eldolgozni és más márkák termékeivel is jól együttműködnek. Nem porolnak, így nem kell félnünk, hogy a szemünk alatt a sminket tönkre teszik.




BURLESQUE NO.2 SZEMHÉJPÚDER PALETTA








Amit a márka ígér:




Ez a finom smink szett az elegancia és a szépség jegyeit viseli magán. Készítsd el vele a saját csábító sminkedet.

A szett tartalma:
6 x SZEMHÉJPÚDER

1 x APPLIKÁTOR







A paletta csomagolása nekem a Moulin Rouge idézi. A fekete alapra tényleg vörös, igazi csipke van ragasztva. Illetve még a fehérnemű hangulatról HANA bugyi alakú neszesszerei villannak be, tökéletesek együtt.

Mágnesesen záródik ez a papír paletta, felül kis ablakon láthatjuk a színeket.

Izgalmas kombinációt rejt magában, matt és fényes, csillámos színek is helyet kapnak benne. A piros a leginkább retina mágnes, ugyanaz az árnyalat, mint a monoban fentebb. Van egy matt fekete is, ami mindig jól jön, illetve ezzel lehet aztán igazi szexi, füstös sminket készíteni, keretezni a vöröset, de jó kiegészítése a többi árnyalatnak. Van benne egy nude, test színű segéd szín, ami minden füstös sminknél elengedhetetlen előkészítő. A primerre ezt visszük fel és ez segít, hogy a sötétebb árnyalatok megfelelően eldolgozhatóak satírozhatóak legyenek és ne egy csúnya pacát kapjunk. 

A rose gold eszméletlen, fényes csillámos, mellette egy barackos szatén finishű szín foglal helyet. A fekete barátja a króm csillámos szín, csoda ez a paletta, viszont nem sokáig volt az enyém, mert Réka barátnőm annyira beleszeretett, hogy nem mondtam neki nemet és megkapta. :)






A Bronx szemfestékeit bátran ajánlom mindenkinek, nem fogtok csalódni. Áraik is igazán kedvezőek és ahogy láttam a Bronx oldalán akciós a paletta. A KedvencKrémem.hu webshopon is megvásárolhatóak a termékek.

Előző szemhéjpúder teszt ITT