2019. december 14., szombat

Olvass mások gondolataiban-Karácsonyi ajándéklista-NOTINO

Közeleg a karácsony és ideje beszerezni az ajándékokat is. Egyre nehezebben viselem a boltok forgatagát és a tömeget, illetve azt amikor kikapják a kezemből a terméket, amit nézek. Az online vásárlás így számomra a legkellemesebb alternatíva, hiszen így házhoz is szállítják a rendelésemet, nem kell cipekednem sem (jogsi híján). A Notinoval együttműködve most egy ajándék körképet hoztam Nektek csupa olyan termékkel, ami szerintem kifejezetten jó választás lehet a fa alá.


Nőknek, hölgyeknek talán a legkönnyebb ajándékot venni, hiszen legyen az smink, parfüm, kozmetikum, vagy egy szépségápolási eszköz mindennek hasznát vesszük. A legtöbben szeretnek kísérletezni, így az újdonságok, egy új márka felfedezés örömmel tölti el őket. Én viszont úgy vélem, hogy a tökéletes ajándékhoz oda kell figyelnünk a másikra, az igényeire és az ízlésére, ezeket kell szem előtt tartani elsősorban. Nagyon fontos szempont, hogy empatikusak legyünk és ne az alapján válasszunk, hogy nekünk mi tetszik, mi minek örülnénk, hanem kicsit bújjunk az illető bőrébe. Mindenki annak örül aztán a legjobban, ha úgy érzi, hogy foglalkoztunk az ajándéka kiválasztásával és ő volt a központja ennek. 

ANYUKÁMNÁL kifigyeltem, hogy a hajszárítója nem épp a legjobb állapotú, így szerintem nagy öröm lenne egy minőségi darab. Ez a BaByliss Elegance nem csak gyönyörű, de ionizáó is, ami védi a hajat, kevésbé fog a hő hatására töredezni. 

Az egyik BARÁTNŐMNEK (reméljük nem olvassa a cikket, mert mostanság elég elfoglalt) egy Shiseido Makeup Synchro Skin Lasting folyékony alapozót rendeltem, mert láttam a neszesszerében. Elkértem, hogy kipróbáljam így a szín is megvan és közben meghallgattam mennyire szereti, így biztos teli találat lesz. 

Ziaja Cocoa Butter csomagot egy másik barátnőmnek néztem ki egy másik ajándék kiegészítéseként. Mind a ketten imádjuk ezt a lengyel márkát és főleg a kakaóvajas tusfürdőt.




NAGYMAMÁMNAK szerettem volna egy igazán minőségi krém csomagot venni és nagyon jókat olvastam a Shisedo krémekkel kapcsolatban. Az én nagymamám még mindig egy gyönyörű és igényes nő, így neki ez egy jó ajándék az angyalka mellé, amiket gyűjt. Itt is figyelembe vettem minek örülne és minden évben kap pár kozmetikumot tőlem, ezek pedig fogynak, figyelek ám, szóval szereti. 






Egy volt MUNKATÁRSAMNAK venni akarok egy fényvédőt, mert pigment foltos az arca és zavarja, de nem használ fényvédőt és már kérdezte melyiket ajánlom. Elvileg januárban szeretne venni, de megelőzöm és remélhetőleg örömet okozok neki. A La Roche-Posay egy szuper gyógyszertári márka, érzékeny bőrre általában a legjobb választás. Sajnos nem szoponzorál már a márka, mert egy BB kréméről annó leírtam, hogy sajna tele volt/van parfümmel és rozoceás bőrre ajánlották... de a legtöbb termékük tényleg remek így is ezt mondom. 













ÁDÁMNAK jól jönne egy elektromos fogkefe ez egy beszélgetés során derült ki, így rendelni fogok neki egy Braun márkájút, de még nem dőlt el melyik típust, így várom kommentben a javaslataitokat, de a Kialakulat csoportban is meg fogom kérdezni. A Notinon szerencsére sok fajta kapható, így egy rendeléssel ez is meg tud érkezni. 











Egy kis fiatal tini barátnőm a pattanásos korszakát éli és a La Roche csomagja és még pár másik termék lesz az ajándékát. Neki az önbizalom a legnagyobb ajándék és most a bőre zavarja a leginkább, így megpróbálok ezen segíteni. 










Miután mindenkinek kitaláltam mi lenne a megfelelő meglepetés jöhetek én is, nekem ez a haj olaj lesz magamnak az ajándék. A fodrászom Lukovics Imre a Kerastase termékeket használja a hajamon és tényleg csúcs minden, amit teszteltem eddig itthon is. 





*reklám, szponzorált tartalom