2020. január 27., hétfő

Rengeteg játékkal készülök Nektek

Régebben nálam egymást érték a játékok, ami nagyon hiányzott, de az életem káosza indokolttá tette, hogy kicsit ezen változtassak és legyen egy kihagyás. Most ennek hátteréről fogok írni és a jövőbeli tervekről. 




A blog legelején is fontosnak találtam a visszacsatolást, igyekeztem mindig válaszolni a kommentekre és Nektek is juttatni a PR csomagokból és általam kedvelt termékekből, hiszen nagyon hálás vagyok azért hogy velem vagytok, olvastok, néztek és támogattok.  Sokszor volt, hogy én magam vásároltam a termékeket, igyekeztem a legklasszabb játékokkal kedveskedni, emelett minden postaköltséget én álltam szinte, ez nagy kiadás volt, de szívből jött. Rengeteg idő befektetéssel jár egy játék lebonyolítása, hiszen be kell szerezni a termékeket, de a csomagolást mindenképp, egy szép fotót kell készíteni, szerkeszteni a képet, megírni a szöveget és persze sorsolni, értesíteni a nyertest, majd feladni a becsomagolt csomagot. Nem panasznak szánom, de az életem annyira felgyorsult, hogy leginkább az idő faktor, néha az anyagi feltételek sem tették lehetővé ezt. Persze sokat ad a social media felületek növekedéséhez egy játék, de ebből is láthatjátok, hogy nekem nem a számok a legfontosabbak, sőt... 

Viszont szerencsére változott pár dolog, így újra tudom éleszteni a játék özönt (legalábbis most így látom). Szeretnék változatos játékokat indítani, kupon kódokat szerezni Nektek, így várom a javaslataitokat, hogy miket szeretnétek nyerni, mely márkák érdekelnének Titeket. 

Jelenleg Instagramon találtok egy játékot, amiben az Avon legújabb termékeit nyerhetitek meg, amit PR csomagban kaptam. :)

A hónap márkája játékot is tervezem újra éleszteni, de ez egy nagyobb folyamat. Ennek a lényege régebben az volt, hogy a kedvenc márkáimat mutattam be és velük együttműködve egy egy szuper csomagot nyerhettetek. :) 

Remélem örültök a jó híreknek és megértitek, hogy miért redukálódott a játékok száma. :)