2014. augusztus 23., szombat

A menyasszony cipője, amit még Hamupipőke is irigyelne- Ebay LISTA

Úgy döntöttem esküvő sorozatba kezdek és pár hetente inspirációs képeket, ötleteket, ruhákat és kiegészítőket mutatok Nektek. Természetesen lesznek saját képek is, de a félreértések elkerülése végett nem készülök még az esküvőmre csupán egy lány vagyok, akit lenyűgöznek a menyegzők.


Minden lány álmodozik gyermek korától az esküvőjéről és ennek sarkalatos pontja a cipő választás. Ebben a posztban összegyűjtöttem néhány darabot az ebayről a leendő aráknak és az álmodozó lányoknak.


Ki ne ismerné kedvenc cipőmániásunkat Hamupipőkét, aki garantáltan sárgulna az irigységtől, ha ezekben vonulnánk el előtte. 


Ha már esküvő és csodás menyasszonyi ruha, akkor a legtöbben a hófehér cipőre esküsznek, nos ez is szerepel az ebay listáján, ha cipőről van szó. Klasszikus, csinos és nőies.

















Pillangó kisasszony



Az esküvő a menyasszony nagy napja, így érdemes egy kis csavart vinni és vidámságot a kiegészítőkbe, tökéletes választás a visszafogottaknak is ez a pillangós remekmű, amit 7000 Ft alatti összegért megrendelhetünk.



















Vadóc klasszika


Merészebbeknek és divat őrülteknek ajánlom ezt a Valentino másolatot, ami hófehérben elegáns és izgalmas és 6000 Forint körül beszerezhető.



















Szelíd motoros

Első ránézésre úgy tűnik mintha gyöngyök díszítenék ezt a szintén designer hamisítvány cipellőt, de ha tüzetesebben megvizsgáljuk már jól látszik, hogy ezek bizony hegyes szegecsek. Szolid, de mégis vadóc, kell ennél több? :) (9500 Ft)
















Púder csillám

A finomabb lelkületű lányoknak igazi királylány cipő dukál, ez a púder színű csillogó cipő minden nagy abroncsos ruha éke lehet. Ráadásul a vastag sarok kényelmesebb viselet lesz, így még a táncolás se lesz kínszenvedés. :)

















Arany hologrammos

Szeretnél csillogni a nagy napon? Válasz egy izgalmas holo cipőt, amihez majd festheted a körmeidet. Én azonnal beleszerettem ebbe a nagyon csinos topánba. 7000 Forint és nincs postaköltség ennél sem. :)


















Kincsesláda

Ő a nagy kedvencem. Ha most mennék férjhez biztos, hogy ezt a csodát választanám. Igazi elvont darab, amiért még Hamupipőke is eladná a lelkét, bár az ára kicsit húzós 12 ezer forint, no de jobb esetben egyszer esküszik az ember, tehát tökéletes vétel. :)













Aranyló gyöngy

Sokan még mindig a platformra esküsznek, ezen darabokból sincs hiány. Ebbe a válogatásba ezt a gyöngyös, aranyos lábbelit hoztam, ami még 6000 Forintba se kerül. Nos ki kéri?






Új hullám

Nincs is szebb, mint egy izgalmas pántvezetésű darab. Ez a nude cipő gyönyörűen keretezi a menyasszony lábát és a strasszoknak köszönhetően minden tekintetet odavonz. :)














 Fő a kényelem

Ha az esküvőjét valaki végig szeretné táncolni, szerintem jó páran vannak így vele, akkor érdemes egy váltó lapos cipőt is beszerezni. Ez a gyöngyös-csipkés csodás társunk lehet a vég óráiban, amikor már lábunk elhalt. :)
(8900 Ft)





Ki ne ismerné a babonát, miszerint kell minden menyasszonyra valami régi, valami új, valami kölcsön, és valami kék... Nos miért is ne lenne ez a cipő, méghozzá egy ismerős lábbeli. Igen ez a Szex és New York ikonikus cipőjének mása, méghozzá kevésbé magas sarokkal.



Az év színét, ami belopta magát a szívembe, nem akartam kihagyni és ez a gigantikus masni is lenyűgöző. 24000 Ft, de egyszer az életben kirúghatunk a hámból és ráadásul sokat lehet még a lábunkon. :)

Persze folytathatnám még a sort, hiszen ez csupán néhány olyan cipellő, ami a klasszikus tartományba belefér a nagy napon. Annyi csodás darab vár a gazdájára az ebayen, hogy kénytelen leszek még gyűjtögetni, akár egy extrém kiadásért. :)

Menyasszonyi ruhát így dobhatjuk fel.

Nektek melyik a kedvencetek? Milyen az álomcipőtök a nagy napra?