2014. augusztus 20., szerda

Nyírségi sikk- OUTFIT

Ezen outfittem főszereplője egy kantáros pöttyös szoknya, ami amellett hogy bohém iszonyú sikkes és remekül kombinálható. Ha tovább kattintasz nem csak az összeállítást nézheted meg további képeken, de gyönyörködhetsz Nyíregyháza belvárosában. 


















Már a levegőben van az ősz illata, hűvösebbek az esték, de még napközben kellemes nyárias az idő. Itt Nyíregyházán szülővárosomban ilyenkor indul csak meg az élet és kezdődik a várva várt VIDOR Fesztivál, ami egy kulturális rendezvény.  
VIDOR Programot itt találjátok.














Az outfitem tökéletes városi sétához és ilyen alkalmakkor, fiatalos de mégis elegáns. A fehér és sötétkék színek jellemzik az egészet, így visszafogott és finom hatást kelt.







A felső egy crop top, ami az A vonalú derékban húzott szoknyával csupán egy vékony csíkot hagy láttatni a hasamból. A szoknya szabása nagyon divatos, kicsit hagyma szabást is mutat az A vonal mellett. Fő attrakciója mégis a kantár, ami szerintem zseniális megoldású a három arany gombjával. 




A nyaklánc egy New Yorkerben vásárolt darab, ami rose gold színű és szegecses ezzel kicsit vadabbá varázsolva a kompozíciót. 
















A táska nagy kedvencem, mostanában nem is pakoltam ár a cuccaim másikba, így sokszor bukkan fel az összeállításaimban.



Épült a színpad az esti Cantemus kórusfesztiválhoz, ami 21-éig tart




Az újságost útba ejtettem persze
A cipő anyukám régi darabja, egy olasz bőrből készült szépség, aminek a különlegessége a hálós résszel kombinálás. Nem túl magas így kényelmes a napi rohangáláshoz is és remekül feldobja egy kis retró az öltözékünket. 




Hátulról jól látszik a felső vékony pánjának és a szoknya kereszt pántjának játéka, ami vidámabbá teszi a szemből visszafogottabb képet.

Szoknya: Atmosphere
Top: New Yorker
Cipő: Retró
Táska: Ázsia Center
Nyaklánc: New Yorker

Helyszín: Nyíregyháza Kossuth tér és környéke

Szépséges belváros

Hasonló outfit itt.