2014. szeptember 24., szerda

Menyasszonyi fejdíszek-ESKÜVŐ

Az esküvői sorozat harmadik részéhez érkeztünk, amiben a menyasszonyi fejdíszeket fogom megmutatni, amikkel fel tudjátok dobni az esküvői képek hangulatát és magát a ruhát. :) Saját képeken nézhetitek meg, hogy én miket viselnék majd a nagy napon szívesen a fejem búbján, hajamban. :)
A klasszikus fátyolnál nincs is szebb látvány és a legszűziesebb dolog a világon. Rádásul az arc elé hajtott fátyol még szebbé teszi a menyasszonyt, hiszen az agynak van egy csodás tulajdonsága, ha enyhén takarásban van az arc, még szebbé varázsolja azt. Nemrég Angelina Jolie fátyla kavart nagy port, hiszen gyermekeik rajzai díszítették, ennél cukibb dolgot el se lehet képzelni. :)


















Egy hófehér kendőt akár a kontyunk köré is tekerhetünk, ami imitálja a fátylat és szerintem nagyon elegáns viselet.



A gyönyörű hajfánkkal készült kontyunkat csodálatosan kiemeli ez a fajta kendős megoldás és szépen elrejti a csatok nyomát is, ami nem utolsó szempont, ha otthon magunk készítjük a frizurát.
És a fényképek kedvéért játszhatunk arab hercegnőt is a menyegzőn pár percig, nagyon fel fogja dobni a hangulatot és a fényképalbumot is. :) 



Nagy megdöbbenésemre az egyik legjobb hatást ezekkel a művirágokkal  értem el, olyan ártatlan és elegáns menyasszonyt varázsol egy szép kontyot remekül feldob. Ugyanígy körbe lehet virággal venni a kontyot, akár rózsával, vagy strasszos hajtűkkel. :)





A margarétánál maradva a leengedett hajban is csodásan mutat és nem kell más hozzá, mint a művirág fejek, hullámcsatok és ragasztópisztoly.




















A hajunkba tűzhetünk virágokat, levendulát például. Gyönyörű parketta fonásba nagyon jól mutat és akár esküvőn is bevethetjük. 




Rózsaszín virágkoszorút az ebayről rendeltem, érdemes ott körülnézni, hiszen csodás dolgokat találhatunk a dekorációtól, a ruháig. :)

Átevezünk a vagányabb és kicsit extrémebb vonalra is, hiszen tudjátok, hogy imádom a feltűnést és ezzel nem csak én vagyok így. A virágkoszorú már szerepelt a listán, most egy pillangós és színes virágos dobja fel a fehér ruhát.
Aki figyelemmel kíséri a blogot látta már párszor az általam készített másik kedvenc virág koszorúmat, amit vadvirágokból alkottam és igazi tündér hercegnős hatású számomra.


És ki ne szeretne királynő lenni az esküvőjén, a legtöbb lányt ez vonza legjobban a szertartás mellett. Nos biggyesszetek egy koronát, vagy tiarát a fejetekre, hiszen ez a Ti napotok, megtehetitek. :)































Rengeteg helyen lehet kapni műpillangót, nos szerezz be egyet és csatold a hajadba és légy Pillangó kisasszony az esküvődön. :)





Ez a színes kalap még egy Hádából szegődött társamul és miért is ne viselhetnél hasonlót pár menyasszonyi képen? Szerintem nagyon mutatós ez a vad lila a fehér ruha mellett. :) Ezt a fajta fátylat pedig mindenkinek ajánlom, annyira nőies és bájosan szexis hatást kelt, akár hófehérben is. :)




A legvadabb pedig egy régi nagy kedvencem, ami a bulijaimba elkísért ez a piros kis hajba csatolható kalap. Persze ezt fehérben is el tudom képzelni, sőt. De, ha a majdani albumomra gondolok, kell egy kis piros is bele. :)















Találtok még a blogon egy bejegyzést, amiben egy menyasszonyi ruhába lehelek pár kiegészítővel életet és menyasszony lábára illő cipőket, amiket ebayről rendelhet meg.

A cikk érdekessége még az, hogy ezek a dolgok adottak voltak otthon, ezzel azt szerettem volna megmutatni Nektek, hogy kis kreativitással mesés és zseniális esküvői fotókat tudtok készíteni, amik egyediek lesznek, hiszen egyszerűen feldobhatjátok a szokványos ruhát. :) Az első fátyol például egy organza függöny, nos ilyen egyszerű mutatós dolgot alkotni. :)

Melyik fejdísz tetszett a legjobban Nektek? Ti mit viseltetek/viselnétek az esküvőtökön a fejeteken? Milyen esküvői bejegyzést szeretnétek még látni?