2014. szeptember 25., csütörtök

Ősz kedvenc színei a körmünkön- 6 trend szín

Itt van az ősz, itt van újra, kezdi minden blogger a bejegyzését. Nos ez a 27. ősz, amit megélek, így belém ivódtak már a falevelek színei, a fény változása és maga a hangulat. Mint tudjátok nagy körömlakkozó vagyok és sosem tudok ellen állni a körömlakk trend színeinek, ebben követem a divatot is, ha már öltözködésben szeretek eltérni. Ez egyfajta kívánságlista és irányvonal Nektek. Ritkán mutatok Webáruházakat, de nemrég egy szuperre bukkantam, ez az Iparfüméria.hu, ahol garázdálkodva ki is néztem a legjobban passzoló lakkokat a divat színekhez. :)

Több lapot is áttanulmányoztam, hogy megtaláljam azokat színeket, árnyalatokat, amik az ősz tagadhatatlan trendjei és ezekre esett a választásom.

Tengeri köd

Ez a fantázia név sok helyen szerepelt, minden eszembe jutott volna erről, de a lila az nem. Engem ez inkább az orchidea lilára emlékeztet, így a nyarat kicsit átmenthetjük. Ehhez az árnyalathoz én egy csillogó lakkot választottam, amiben felbukkan egy kis baba kék hangulat is. Ilyenkor ősszel is viseljük bátran a pasztel ruháinkat és hozzá ilyen árnyalatú körmöket.

Maybelline ColoRama 03 890 Ft













Tüzes narancs



Ez sok néven fut, így adtam neki egy olyat, ami szerintem leginkább jellemzi. Egy vörösesebb árnyalatú narancssárgáról van szó, olyan mint az őszi levelek legszebb színe. Egy olyan lakknál találtam meg ezt a tökéletes árnyalatot, amit nem ismerek, de sok jót olvastam róla. Az Iparfüméria oldalán pedig ez a szín kiárusítás alatt van, így hihetetlen olcsó.

Paese 312 árnyalat 360 Ft











Kobalt kék

Végre egy olyan szín, aminek a nevén nem akarok vitatkozni. Mint nagyon jól tudjátok élek halok a kék körömlakkokért és most erre a lakkra biztos, hogy lecsapok, mert nagy vágyam, hogy kipróbáljak egy O.P.I. lakkot.

OPI I Saw...U Saw...Warsaw 2990 Ft















Fátyol sárga

Ez egy citromosabb okker, de mint tudjuk ilyenkor ősszel bármilyen föld színt és sárgát, pirosat ér hordani. Én régóta nem vettem sárga lakkot, így egy ilyen erőtlen árnyalatot, ami mégis lenyűgöző és szinte hipnotizál, biztos, hogy viselnék a kezemen. 

Paese Tangó 310-es árnyalat  1390 Ft











Keki zöld

Még mindig hódit a katonás fegyelem. Nem próbáltam még a mágneses lakkokat, és az Artdeco márka is ismeretlen számomra, mindig megbabonázva állok a drogériákban a polca előtt, így ideje lenne kipróbálni mondjuk ezt a lakkot és két legyet ütnék egy csapással. 

ARTDECO mágneses lakk golden sun 2040 Ft











Szürke árnyalatai


Itt millió lakkot mutathatnék és azt hiszem ez a kedvenc színem ebben a szezonban, íme egy kiszemelt, ami pénztárca barát. 

Nee 304 árnyalat 810 Ft