2014. szeptember 9., kedd

Vichy Aqualia hidratáló szérum-TESZT

A Vichytől érkezett tesztelésre ez az Aqualia Thermal Serum, amire nagyon kíváncsi voltam, hogy mit is tud. 


















AMIT A CÉG ÍGÉR: 

AQUALIA THERMAL HIDRATÁLÓ SZÉRUM

KINEK AJÁNLOTT? 20 és 60 közötti vízhiányos arcbőrű hölgyek számára. Minden bőrtípusra.
Az első dinamikusan hidratáló arckrémcsalád a Vichytől. Segíti a víz áramlását az arcbőr minden területén, az egyenletes hidratálás érdekében. 









A Vichy termálvíz már jól ismert regeneráló és bőrnyugtató tulajdonságait nyújtja új eredményekkel ötvözve: megnyitja a sejtek közti átjárókat, vízmegtartó összetevőinek segítségével lehetővé teszi a víz áramlását az arcbőr minden területén. A hialuronsav és aquabioryl juttatják a bőrbe a hidratáláshoz szükséges vizet, a λ-karragén pedig a hosszan tartó hatás érdekében a bőr barrier funkciójának helyreállításában játszik szerepet. 




Üde, szép arcbőr egész nap: 

- Hosszan tartó hidratálás 
- Ragyogó arcbőr 
- A dehidratáltság okozta barázdák kisimulnak

Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, érzékeny bőrűeken tesztet.








TESZT:


A doboza a Vichy egyszerű letisztult, tisztaságot sugárzó csomagolása, de ami benne van az ékszerévé válik minden fésülködő asztalnak. Csodás kék üvegcse, ami engem nem tudom miért, de a gyémántokra emlékeztet.



 Imádom, olyan mutatós és egyszerű, a pumpás adagolója pedig arany színű. A luxus érzetet nekem mindig ez a fajta adagoló adja, ami a leghigénikusabb lehetősége a kozmetikumoknak













Illata parfümös kellemes, de én jobban szeretem az illatmentes krémeket, mert nem rajongok a plusz kemikáliákért, de tudom a legtöbb nőt ez az illat azonnal meghódítja.



Az állaga folyós, könnyen eloszlatható. Olyan érzetet kelt, mintha vizet egyengetnénk el a bőrünkön. Nagyon hamar beszívódik, a bőr, úgy viselkedik, mint a szomjhalállal küzdő a friss forrásnál, csak issza be.











Tapasztalatom szerint több nedvesség jutott a bőrömbe, emellett ritkán kellett bármi mást is használnom. A rutinom így lecsökkent, hiszen ez a szérum teljesen táplálta a bőrömet.



A bőröm puhább és selymesebb lett, így az alapozás is könnyebb, valamint ezt kenem a Vichy alapozóm alá is és így semmilyen szárítás nem érheti a bőröm.




Összességében egy nagyon jó szérum, aminek a pumpás adagolóját imádom a legjobban a luxus érzet miatt és a könnyű eloszlathatóságát, valamint, hogy jóval kevesebbre van szükségem belőle, mint egy krémből a napi rutinomhoz.
Egy negatívuma van, hogy illatanyagot és néhány kemikáliát tartalmaz, de aki ezekre nem allergiás annak bátran ajánlom.


Most AKCIÓSAN rendelhetitek meg INNEN. 5679 Forintért. 
Teljes ára: 7000 Forint körül mozog, de gyógyszertáranként eltérő. 2014 szeptember 15-ig kedvenc Vichy termékedhez 20%-al olcsóbban juthatsz a kijelölt gyógyszertárakban, ha 7999 Ft felett vásárolsz.
Pontok: 5/5