2015. január 1., csütörtök

2014 KEDVENCEK (2. rész) Ruhák, kiegészítők, egyéb és évzáró nosztalgia

Már említettem, hogy hosszúra nyúlt volna, ha egybe veszem fel a videót, így íme 2014 másik kedvences videója. Ebben a ruha kedvenceim mutatom meg, illetve a sminkeszközöket és mindenféle kiegészítőket. Mivel kimaradt pár dolog, így jó pár képet lentebb a cikkben még találtok, ami nagy szerelem volt a fent említett évben. :) A videó első felét pedig ITT lelitek meg. :)






És ami a videóbaól kimaradt

A legkedvesebb táskáim és cipőim

 Szinte egész nyáron ezt a táskát nyúztam, sőt az őszöm és telem meghatározó darabja lett. Szívem csücske, nem is tudom a videóból, hogy felejtettem ki.
 A kalapot és a nyakláncot láttok a videóban, de a táska vonalat elfelejtettem, ó én balga. Ezt a Gucci replikát a sötét, hideg tél beálltával nyúzom és főleg a mérete miatt kedvelem suliba járásnál. :)

Másik kiemelkedő kedvence a nyárnak a rojtos indiános táskám.  Ezt az összeállítást, amúgy anyukám álmodta meg egy bejegyzés kedvéért, amiben ő öltöztetett, ITT találjátok. Ebből egy sorozat lett végül, az öcsém, a barátom is felöltöztetett ezek linkjeit a fenti cikkben találjátok. 


Az őszöm nagy kedvence volt ez a szegecses rojtos darab, ami mára a szemétbe került, mivel menthetetlenül leszakadt a füle. De egy kis megemlékezést megérdemel azért.












Magassarkú cipők terén ez a szandál viszi a pálmát.






















Láttátok a videóban, de azért egy képet betettem, ha már ráakadtam a millió fotóm közt. 
















Legjobb outfitek szerintem

Akár hétköznapokon is szívesen bújtam csillogó, flitteres darabokba, ez a szoknya is kétségtelen, hogy az egyik kedvencem lett. Bejegyzés ITT


 A matrózos ruha kétségtelen a legnagyobb kedvencem volt a nyáron, viszont nem tudom, hová tettem el télre, így a videóból kimaradt. Outfit bejegyzést ITT találtok róla.




















A menta nadrág a tavaszom és nyaram meghatározója volt, az oversise pulcsi is elkísért az év folyamán végig. OUTFIT ITT





















A virágkoszorút és a crop topot is szívesen viseltem egész nyáron és szerintem ez az összeállítás volt idén a legütősebb. Több kép ITT

A videóban látott nyaklánc ugye a nyár nagy slágere volt nekem, viszont ez a komplett outfit és kifejezetten a rövidnadrág évek óta a kedvencem, így akármennyire is elnyújtom a bejegyzést, csak nem maradhat ki. Cowgirl OUTFIT ITT
Kedvenc bikinim ez a virágos volt, de egy teljes bejegyzést szenteltem a fürdőruháknak idén, ezt ITT találjátok.

Nyáron  a nőies darabok is sokszor feltűntek nálam ez volt az egyik kedvenc lenge ruhám. Bejegyzés ITT
Legszórakoztatóbb fotózás ez a dzsungel témájú volt, aminek a képsorozatát ITT találjátok.






















Legjobb élmények az évben blog szempontból

Egyik képem bekerült az InStyle magazinba, ami nagy öröm volt a számomra.

 A Digital Divas blogger konferencián jártunk, amit az Avon és a Cosmopolitan szervezett. Azért is emlékezetes ez az esemény, mert az első volt, amin részt vettem. Hihetetlen jó hangulatú alkalom volt, ahol sok kedves bloggerinával ismerkedtem meg. :) Bejegyzés is született róla ezt ITT olvashatjátok.















A L'Oreal blogger napján is jártam, ez volt az első céges meghívásom, ami hatalmas meglepetés és öröm volt a számomra. Rengeteg hasznos tudással gazdagodtam itt és jó volt látni a lányokat is. Mivel Nyíregyházáról nem egyszerű feljutnom Budapestre, így kicsit kimaradok a blogos életből, de remélem 2015-ben több alkalmam lesz ilyen eseményeken részt venni.











A rövidre tervezett beszámoló hihetetlen hosszúra sikeredett, remélem megbocsátjátok, de elragadott a nosztalgia. Egy kis évértékelés kerekedett belőle. Leírhatatlanul jó év volt ez számomra blog vonalon, ebből merítettem erőt legtöbbször. El se tudom mondani, hogy mennyire sokat jelent nekem, hogy olvastok és üzenetekkel, kommentekkel támogattok. Amikor elindítottuk Zsanival a blogot, még fogalmam se volt mi kereekedik ki belőle, aztán tessék, kiderült, hogy szuper blogger közösség él hazánkban. Megtaláltam a Kialakítóban a hobbimat és az életformámat és ezt Nektek is köszönhetem. Legyen csodálatos 2015-ös évetek és továbbra is itt találkozunk. :)

Nektek melyik bejegyzés, poszt tetszett a legjobban? Miket látnátok szívesen a blogon? Milyen volt az évetek? Mik voltak a kedvenc ruhadarabjaitok, kiegészítőitek?