2015. január 31., szombat

Eucerin AQUAporin Active szemkörnyékápoló-TESZT

Első szemkörnyék ápolómat mutatom most meg Nektek, lássuk be ideje volt már egy ilyen terméket is elkezdnem használni lassan 27 évesen. Ugyan még kevés a ráncocska a szemkörnyékemen (nem kell irigyelni, helyette a homlokomon dupla olyan sok van), de egy kis táplásra azért már szüksége van az ottani érzékeny bőrnek.






Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló tápláló, illatanyagmentes krém, mely gyengéden, de intenzíven hidratálja a szemkörnyéket csökkentve a fáradtság látható jeleit és a duzzadást.

A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Ahhoz, hogy a bőr jól hidratált legyen, nemcsak a víz mennyisége fontos, hanem az is, hogy milyen hatékonyan oszlik el a sejtek között. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló termék aktiválja a bőr saját hidratációs hálózatát, így a bőr hozzájut a szükséges nedvesség mennyiséghez.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló termék kifejlesztése egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos eredményen, az aquaporinok felfedezésén alapul. Az aquaporinok csatornák, melyek a víz áramlását biztosítják a sejtek között. Ez a termék glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporinok képződését, s ezáltal segíti a nedvességeloszlást a bőrben.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló termék a szem környékének érzékeny bőrére ajánlott, gyorsan beszívódó formulája ideális alapot nyújt a sminkeléshez. A bőr puhává, rugalmassá és üde tapintásúvá válik. És hosszú időre ilyen is marad.



TESZT
Csomagolása egy dobozból és egy kis pumpás adagolóval ellátott kis flakonból áll. Nincs túldimenzionálva a csomagolás, ami bennem a profizmus érzetét kelti, valahogy úgy gondolom, hogy aminek nem a csomagolás dizájnára helyezik a hangsúlyt ott jobb maga a termék. (tudom ez pozitiv diszkrimináció, de ez van) :)
Az állaga nagyon érdekes, mert krémes, de eloszlatás közbe teljesen folyékonnyá válik a testhőre, olyan, mintha vizet kennék a szemkörnyékemre, hihetetlen frissítő érzés, imádom.





Illata teljesen krém illatú, nem érzek benne illatanyagot, ami nálam nagy előnyt jelent. 

Nagyon kis mennyiség elég belőle, hónapok óta használom a 15 ml-es kiszerelést és még a fele se fogyott el. Eleinte mindig sokat nyomtam ki, de könnyű adagolni a pumpás megoldásnak köszönhetően, egy csepp bőven elég a két szemünk környékére. 

Nem irritálja a bőrt és nem csípi a szemet (igen sikerült belekennem párszor)


Én ezt az egy cseppet a gyűrűs ujjammal szoktam finoman beleütögetni a bőrbe esténként, valahogy reggel erre már nincs erőm. Azt vettem észre amióta használom puhább a szemkörnyékemen a bőr és kevésbé élesek a sima mimikai ráncok is. (ennek köszönhetően még jobban zavarnak a homlok ráncaim :)) Ajánlom mindenkinek, aki egy jó szemkörnyék ápolót szeretne, ami megfelelően ápol és hidratál. Ráncok megelőzésére kiváló, de szerintem halványításra is alkalmas, hiszen a folyadék termelésre sarkalja a bőr szövetet, ezáltal élettel telibb lesz és a duzzanatokkal is szépen elbánik. Pontok: 5/5

Ahonnan megrendelheted most 15% kedvezménnyel: PH5.hu webshop
15 ml
Ár: 3.425 Ft