2015. január 16., péntek

Nourish testvaj TESZT

Az utóbbi időben sok bejegyzésem kezdődött azzal, hogy még nem próbáltam ilyen terméket, most sincs ez másképp eddig nem volt szerencsém testvajhoz. Alapvetően nem is tudtam mit várjak tőle, így elvárások szintjén a testápoló tudására számítottam.
Na de nézzük akkor ezt a damaszkuszi rózsát tartalmazó Nourish terméket, amit normál és érett bőrre ajánlanak.


A Nourish levendulás termékcsaládról már olvashattatok ITT. Ennek az organikus márkának a termékei csupa természetes finomságot tartalmaznak. Ez a testvaj a Radiance termékcsalád egyik tagja, na de lássuk mit is mond róla a márka. 


Amit a márka ígér:

Természetes damaszkuszi rózsa illattal. A marokkói argán olajban található E-vitamin és az értékes damaszkuszi rózsa kivonat révén táplálja a bőrt. A készítményben található tengeri algin hialuronsavval és peptidekkel párosítva kollagén termelődés serkentő hatású. A fényre reagáló tonka bab és a mélyen hidratáló shea vaj rugalmassá, hidratálttá teszi a bőrt és természetesen ragyogást kölcsönöz neki.
85%-ban organikus összetevőket tartalmaz. 
Kiszerelés: 150ml.
Főbb hatóanyagai: organikus argán olaj, organikus shea vaj, tonka bab-, damaszkuszi rózsa- és retek kivonat, algin, hialuronsav, tripeptidek.


TESZT

Csomagolása két részből áll egy papír dobozból, ami letisztult és elegáns, mutatós egyszerű virág motívumokkal díszített és maga a lecsavarható tetejű tégely. Elég nagy kiszerelés így hosszan elegendő. A tégely szuperül zár, bár meg kell mondjam nem a leghigénikusabb bele nyúlkálni, de erre egy spatula segítségünkre lehet, én így szoktam adagolni, tehát no para. :)









Az illata leírhatatlanul rózsás, tényleg olyan természetes, mintha beleszagolnánk egy bokréta rózsába, imádom. Amúgy azt tudtátok, hogy a rózsa illatú nőket a férfiak vékonyabbnak látják (egy kutatásban olvastam)? 



Állaga testes krémekre emlékeztet, könnyű kenni, viszont lassan szívódik be először, majd egyszer csak beszippantja a bőr. Este fürdés után használom legszívesebben és rózsaillattal megyek az ágyba. :) Reggelre pihe-puha a bőröm.



Színe érdekes, mivel nem fehér krém, hanem enyhén sárgás (barokk sárga), viszont nekem ez is a természetességet erősíti. 

Anyukám is kipróbálta, ő a nagy rózsa illat mániás nálunk és meg kell mondjam feltűnően sok hiányzik a tégelyből, mivel ő is igencsak dézsmálja. Elsősorban a kezét keni vele, szerinte jobb, mint a legtöbb kézkrém, ezt én is meg tudom erősíteni. Tehát nem csupán a testre, de kezünk ápolásában is kiemelkedő.

Minap pedig elfogyott a masszázsolaj és a sok stessztől már minden izmom fájt, ezt masszírozta bele a bőrömbe Botond és meg kell mondjam tökéletesen ellátta ezt a funkciót is. :)




A retek kivonat az érdekes az összetevők közül (imádom a különlegességeket tartalmazó termékeket), mindenesetre szuperül teljesít. Az e-vitamin, valamint a shea vaj szépen táplálja a bőrt, a hialuronsav pedig feszesiti.



Összességében nagyon megszerettem és meg kell állapítanom, hogy több a testvaj, mint egy átlagos testápoló. Sokkal jobban táplál és hidratál. Nekem elég hetente egyszer-kétszer használni. Azoknak ajánlom, akiknek kiszáradásra hajlamos a bőrük. 

Pontok: 5/5 Egyre jobban érdekel a többi Nourish termék, annyira szuperül teljesítettek az eddig kipróbáltak. :)

Weboldal: http://www.nourish.hu/index.html


Ti próbáltatok már testvajat? Na és Nourish terméket? Mi a véleményetek?