2015. január 3., szombat

Megfűszerezi a napom- Angyalom Szappan TESZT

Ennek a kézzel készített Angyalom szappannak az illata elvarázsol mindenkit. Tökéletesen lehet benne érezni a csokit és a fahéjat, ami ilyenkor télen egy plusz melegséget ad az ember lelkének, főleg ebben a hideg időben. Engem minden alkalommal sütisütésre akart rávenni ezzel a mosakodás. :) 
Sajnos ezzel a teszttel csúsztam egy kicsit az ünnepek miatt. Meg kell mondjam viszont ez volt a legnagyobb kedvencem az Angyalom szappanok közül, így lelövöm előre a poént, hogy maximális pontot adtam neki. :)

A Bájoló szappanról már olvashattatok tesztet (ezt ITT találjátok), ebben a posztban részletesebben leírtam mindent az Angyalom szappanokról, így érdemes erre is rákukkantani. :)


Amit a márka ígér:

Neked való a FűszerCsók? Segítünk választani!
A népi gyógyászat évezredek óta használja a kecsketejet bőrbetegségek gyógyítására.
A szakirodalomból tudjuk, hogy a shea-vaj hosszan tartó hidratáló, gyulladáscsökkentő és ránctalanító hatású, ezért tettük a szappanunkba.
Visszajelzések alapján a repceolaj hidratáló, bőrkondiciáló hatással bír, a fahéj illóolaj fertőtlenítő és vérkeringést élénkítő hatású, kakaótartalma feszesíti, hidratálja és kondicionálja a bőrt.
FűszerCsók a legjobb választás, ha egy minden bőrtípusra ajánlott, ápoló, kényeztető szappanra, sugárzó, egészséges bőrre vágysz!
TESZT

A doboza nagyon színvonalas, látszik, hogy minden igényességgel lett kiválasztva. Letisztult és illik a kézzel készített szappanhoz. Kihúzható, így egyszerűen visszahelyezhető bele a szappan használat után és a papír anyagának köszönhetően nem ázik át. 

A színe barna, csoki hatást kelt, benne világosabb részekkel, nagyon dekoratív darab. A teteje egyenetlen, itt látszik legjobban, hogy kézzel készült, de ezt imádom a leginkább benne, persze az illata mellett, mert az mennyei. A csoki és a fahéj tökéletes egyvelege, ami hosszan érezhető a bőrön használat után. Annyira kellemes, hogy azonnal beindul tőle az ember lányának a nyáltermelése és valami finom sütire áhítozik. :)

A szappanok nevei is megérdemelnek pár sort, hiszen zseniális fantázia nevekkel illette őket az alkotó, tényleg szuperül leírja magát a natúr szappant sajátosságát.

Ezt a szappant inkább egész testen szerettem alkalmazni, mint az arcomon, imádtam ahogy körbe burkolt ez a mennyei illat. Nem szárította a bőröm, így ez a második Angyalom szappan végleg elűzte ezt a rossz sztereotípiámat. Selymes puha lett a bőröm és ami a legjobb az ekcémás részekből is jelentős mennyiséget eltüntetett. Nem hittem volna, hogy ennyi változást tud előidézni egy a szappan, lenyűgöző. Egy hónapig elegendő volt, ami elég jónak számít szerintem, ha ár/érték arányát tekintjük. :)

Pontokban: 5/5

Ára:790 Ft
Megrendelhető: http://angyalomszappan.hu/