2016. július 19., kedd

A nyár fényei-Pupa Highlighter arcra és testre

 A nyaram kedvenc kétségtelenül a highlighter, amivel másfél éve ismerkedtem meg. Miért is? Nos ekkoriban váltotta fel a teljesen matt bőrt a természetesebb kinézet, megjelentek az árnyékok és a fények. Alapozás után érdemes az egységes bőrnek visszaadni a természetes kinézetét és ehhez bizony nem elég egy pirosító, ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni. A no makeup trendnek köszönhetően pedig a teljesen minimál sminkünknél is a highlighter lesz a hű társunk.




A következőkben a Pupa nyári brozos kiadásának (Bronze fever collection) arcra és testre való termékét mutatom be Nektek, aminek bronzos fénye, mini csillámai abszolút a nyár egyik legfantasztikusabb termékévé teszi. 


Amit a mára ígér:

FACE&BODY HIGHLIGHTERRagyogó aranybarna highlighter arcra és testre
Hihetetlenül érzéki textúrája egy selymes mousse-szá változik, mely gyorsan szárad és nem ragad. Friss és könnyű, egybeolvad a bőr színével, tiszta arany ragyogást kölcsönöz az elegáns fénypontok érdekében.Bőrgyógyászatilag tesztelt.001 – Light Gold002 – Intense Gold


TESZT

Csomagolása egy csodás arany, pink és barna dobozból áll, aminek színválasztása igazán egyedi és egy közepes nagyságú tégelyből. A letekerhető tetejű tégely tökéletesen elfér a markomban, vagyis rengeteg terméket tartalmaz, így tényleg bátran nyúlhatunk hozzá és vihetjük fel a testünkre, arcunkra.

Állaga nagyon érdekes, enyhén zselés, kocsonyás, de testhőre azonnal folyékonnyá válik. Színárnyalata nekem a Light Gold 001-es, ami gyönyörű halványbarnás, kicsit rose goldos szín. Abszolút tökéletes a lebarnult bőrhöz hihglighternek, télen pedig bronzosítónak fogom használni a kontúr színre felvíve.

Felvitelét ki kellett kísérleteznem, mivel a krémes termékek megsérthetik, elkenhetik az alapozót. A Beautyblenderrel, vagy más szivaccsal ajánlom a felvitelét, de ha nincs ilyen kéznél használjuk az ujjainkat. Ütögető mozdulattal dolgozzuk az arcbőrbe a csillámos fényt.

Mikro csillámokat tartalmaz, így gyönyörű hatást tudunk elérni. Nem lesz túl visszafogott az eredmény, mivel csillámos a termék, plusz nehéz leállni a felvitellel annyira szép. Egyenletesen lehet felvinni és inkább fényt, csillogást ad, mint színt, így nem kell félnünk akár a sötétebb árnyalattól sem.

Testen is kipróbáltam, gyönyörű a végeredmény. A kulcscsontom kiemeléséhez, mell vonalának hangsúlyozásához használtam először, de nagyon vékony rétegben az egész testünkön bevethetjük.

Ára: 3423 Ft, mivel 30%-al olcsóbb most.