2016. július 21., csütörtök

Fesztivál fegyver arzenál egy szettben- OUTFIT

A mai szettben egy olyan ruhát mutatok, ami igazán kellemes viselet a hőségben, pár kiegészítővel pedig abszolút fesztivál szetté varázsolható. Millió éve vadászok egy selyem ruhát, ami szexis és kényelmes egyszerre, olyat mely hétköznapokon is viselhető, szellős. Idén óriási sláger lett a kombiné ruha, viszont a csipkés részletek nekem még mindig a fehérnemű érzését adják, így egy egyszerűbb darabot kerestem. Ha egy fesztiválra ellátogatnék ezt a darabot biztos viselném és ezen kiegészítőkkel szinte bármilyen szettet feldobhatjuk, fesztiválosíthatjuk.

Jelszavunk a rojtok, hasított bőr, hímzés, tollak és a kalap. Pocahontas bújj elő! 


Minden évben előrukkolok egy indián hangulatú szettel a blogon, nem csoda, hiszen az életem jelentős részét, de a nyaraimat mindenképp ezekben élem le.

Nem akadályoz meg, hogy városban viseljem a fesztivál hangulatú szetteket, szerintem simán beilleszthető a mindennapi öltözködésbe és jelenleg a trendek is kedveznek a bohém vonalaknak.

Az idei nyár kicsit szeszélyes, vannak egész hűvös, esős napok, illetve forró periódusokból sincs hiány. Vannak olyan napok, amikor elfér a kabátka reggelente, ilyen volt a fotózás napja. A hímzett hasított bőr jellegű ruhadarab abszolút megadja a az alap hangulatát a szettnek.

Napsütésben igazán jól jön egy nyári szalmakalap, ami öltöztet és feldobja az egyszerű sort póló összeállításokat is. 

Pár hónapja már tanulom a fizura készítés számomra oly misztikus technikáit. Mindig csodáltam azokat, akiknek gyönyörű loknikba állt a hajuk. Nekem a göndör szénakazal jutott osztályrészül, amit nagyon szeretek, így 28 éven át nem éreztem hiányát a hajsütővadnak, így csak néha álmodoztam ilyen frizuráról. Nemrég viszont rászántam magam és oly annyira megszerettem, hogy változtathatok a hajamon, itt is kiélhetem a kreativitásom, hogy jó pár szettben láthatjátok majd, hogyan ügyesedek-ügyeskedek ezekkel a Remington eszközökkel.
A Remington PROtect hajsütővassal (ITT szerezhetitek be akciósan) gyönyörű csigás fürtökhöz juthatunk 15-20 perc alatt és 3 napig csodásan mutatnak egy kis fixálás után. A szettjeimben általában mindig viszek egy kis kontrasztot, most az anyagok játékán túl a frizura ez a kis fűszer. (Nemsokára a színes jelenlegi hajápolási, hajszínezési és hajformázási rutinomról is írok.)

A Hegyalja Fesztivál volt a kedvencem, amíg volt, ott megtanultam, hogy onnan lehet tudni ki milyen régen van lent, hogy mennyire rendezett a sminkje és a haja. Mert bizony itt vissza a természetességhez hangulat volt a mérvadó, a lányoknak jót tett az önbizalmának, hogy nem full sminkben kellett feszíteniük egész héten. Pont ezért látom remek választásnak első napot besütött hajjal indítani, így 3 napig biztosan tökéletes lesz a hajunk és a metamorfózis apránként ér utol bennünket, előbb csak a sminket minimalizáljuk. Térjünk kicsit vissza a ruhára, ami nyakpántos és hátul csupán egy vékony pánt tartja, amitől az egész hát csupasz marad. Szerintem nagyon szexi, jól lehet benne barnulni. A selyem ruha különlegessége még a két hatalmas zseb, ami lezserré teszi és az anyag elegáns voltát kicsit átformálja  laza viseletté.

A fémes tetoválások mellett megjelentek a fekete és fehér darabok is, amiket én kifejezetten imádok. Mivel sosem éreztem akkora késztetést, hogy végleg egy minta mellett letegyem a voksomat, így sehol nincs rajtam tetoválás. Viszont nagyon örülök, hogy időnként két-három napra mégis megnézhetem magam ilyen díszekkel, "bőr ékszerekkel".

A hímzésben megjelenik a bordó árnyalat, ami visszaköszön egy sokkal nagyobb felületen is a rojtos, batyu táskán. Szeretem ezt a táskatípust, mivel kisebbnek láttatja magát, mint amekkora, a bazilika is elfér benne, így amikor melege lesz az embernek nem gond, hogy hová tegye a dzsekijét.

A szandálba tavaly nyáron futottam bele egy meglepő helyen a Pepcoban, aminek addig csak a lakberendezési részlegét nézegettem, alig 700 Ft-ba került, ha emlékeim nem csalnak. Arany, sötétbarna és leopárdmintás pántok futnak keresztbe, unalmasnak nem nevezném, mégis szinte mindenhez jól illik.


Másik hangsúlyos darab a nyaklánc, ami bőr rész mellett szinte egy teljes madár tollazatával ékesít bennünket. Nagyon különleges feltűnő, hatalmas, de abszolút nem kényelmetlen viselet. Nyáron a statement darabokkal az a baj, hogy a fém irritálhat, foghat, ránk forrósodhat, ennél semmi negatívumot nem tudok mondani, nagyon ajánlom. 


Smink

Alapozó: Pupa Like a Doll
Púder: Lush
Korrektor: Catrice Camuflage
Szemöldök: Milani pomádé
Szemhéjtus: IsaDora
Szemhéjpúder: Pupa
Rúzs: Flormar
OUTFIT

Ruha: Zara
Felső: New Yorker
Táska: New Yorker
Szandál: Pepco
Kalap: Stradivarius
Nyaklánc: Rossetti


Fotó: Apagyi Nikolett
Illusztráció: Győző Éva

Hogy tetszik Nektek ez a szett?