2016. július 7., csütörtök

Menta és magnólia egy cuki flakonban-Azure tusfürdő

Nyáron a frissítő tusfürdőket preferálom, de a virágillatról sem szeretek lemondani. A borsmentával párosított magnólia igazán különleges és a hőségben felüdülést hoz. 





A márkáról:


A magyarországi Azure natúrkozmetikum márkát azért hozták létre az alapítói, hogy teljesen biztonságos kozmetikumokat gyártsanak mindenkinek. Egy olyan márkát, ami tényleg csak ellenőrzött, biztonságos és a legfrisebb kutatások alapján is egészséges alapanyagokat használ. A natúr tusfürdőket Magyarországon fejlesztetik és gyártják.
Termékeik jellemzője egységesen a magas olajtartalom, a bio hatóanyagok és az allergénmentes parfümök alkalmazása. Az Azure tusfürdők ráadásképp széles illatválasztékban érhetőek el, nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is kínálnak illatokat.
Az Azure termékei egységesen:
- SLS, SLES, SCS és CAPB mentesek
- parabén mentesek
- a bio kivonatok elkészítése kőolajszármazékok nélkül készült
- nem tartalmaznak színezéket
- csak bio tartósítószert tartalmaznak.
Valamennyi termék tartalmaz bio olívaolajat, de a főleg Európában is elérhető növények széles választékát alkalmazták bio kivonatként: rózsa, levendula, magnólia, fodormenta, gyömbér, grapefruit, csipkebogyó, körömvirág, komló, alma, árnika, citromfű kivonatot is felhasználnak. Különlegességük az 5 olajos tusfürdőjük, amely bio argán olajat, bio makadámiaolajat és bio sárgabarack-mag olajat is tartalmaz.


Ár:
1.799 Ft

Az Azure Friss női tusfürdőt bio magnóliával és bio fodormentával kifejezetten érzékeny, irritált bőrre ajánljuk, mivel a magas bio-olajtartalom és a benne található bio magnólia- és bio mentakivonat révén csökkenti a bőr irritációját, regenerálja a bőrt, élénkíti a vérkeringést, így frissítő hatású.

TESZT
A tusfürdő csomagolás nagyon tetszik, bár be kell látnom nem a legpraktikusabb. Na de még azért gyönyörködjünk benne, nagyon tetszik a flakon színe a matrica is igazán mutatós a virág illusztrációval. A letekerős kupak sokszor kicsúszik a vizes kezemből, ezzel van igazából gondom. A nyílása jó méretű. A termék maga 200 ml és nagyon finom illata van. Nem habzik különösebben, ez lehet valakit zavarhat. Nagyon frissítő és remekül tisztít. Illata csodás elegyet alkot, amit órákkal később is érzek, viszont a parfümmel nem fog összeveszni. Kevésbé izzadok, ha ezt használom, először nem tudtam hová tenni a dolgot, sőt most se tudom mi okozza, de elég jó dolog.




Nagyon jó tiszta termékről van szó a tudatosságra érdemes költeni. Az ára elég magas, cserébe elég kevés is elég, szerintem két hónapig elég kb. Habzása maximálható egy fürdő pamaccsal, vagy fürdő szivaccsal. Zöldgondolkodás oldalán megvásárolható.