2017. február 5., vasárnap

Arcra való smink termékek BRONX COLORSTÓL

A Bronx Colors márka már nem ismeretlen Nektek, hiszen Blogger nagykövetként már készítettem videókat, illetve írtam a szemhéjpúdereiről is a márkának. Eljött az ideje, hogy az arcra való termékeiről is megosszam a tapasztalataimat.














Amit a márka ígér:

A Q10-el gazdagított sminkbázis táplálja és puhítja az arcbőrt. A foltmentes alapozáshoz egyenletes felületet biztosít, kitölti az apróbb barázdákat és elfedi a bőrhibákat.

TESZT

Egy jó primer bármilyen alapozó élettartalmát és fedését megduplázhatja, így érdemes beruházni egyre. Tény és való, hogy viszont nehéz jót találni a piacon.

Nem túl nagy tubusban kapjuk, de alapvetően kevés kell a primerekből, sokan ott rontják el a bázisokat, hogy vastagon viszik fel őket, így azok ültnek be a ráncokba és még jobban kiemelik őket. Ezt a terméket is lehelet vékonyan érdemes eloszlatni. Elég parfümös az illata ez tudom, hogy néhányotokat zavar. Nem irritált picit sem, pedig a parfüm és a bőröm nem igazán szoktak barátok lenni.

Állaga szilikonos, könnyen kenhető, igazi primer jellegű. Remekül eloszlatható foltmentesen rajta az alapozó, amit szépen meg is fog. A pórusaimat nem töltötte ki, nagyon picit mérsékelte a méretüket, de ezzel nem veszi fel a harcot. A leggyengébb alapozóm is kibírta ezzel nap végéig és a fedését is javította mindegyik alapozónak és BB krémnek. Elégedett vagyok vele, de hiányolom a bőrszáradás megelőzését belőle, sajnos az államon hajlamos a bőröm hámlani és ez az alap nem sokat tesz ellene. Hidratálja a bőröm és szépen kitölti az apróbb barázdákat, hegek nyomait.

Ára: 3999 Ft







Amit a márka ígér:

Ez a minden bőrtípusra ajánlott vízálló alapozó, valami olyat tud, amit a legtöbb alapozó nem. Ha izzadsz a konditeremben, úszni mész, vagy csak szimplán élvezed a napozást a parton akkor sem kell aggódnod az alapozód tartóssága miatt.

TESZT

Erre nagyon kíváncsi voltam, ugyanis elkapott az alapozó mánia. Évtizedekig egy alapozóval elvoltam, tavaly viszont egyre inkább keresgélni kezdtem a piacon a tökéleteset, aminek a pozitív hozadéka, hogy sokkal jobban értek végre ehhez a termékcsoporthoz, negatívuma viszont, hogy a pénztárcám nem túl boldog.

Ez a sminktermék is a szokásos fekete dobozban érkezik, gondosan leragasztva, felül egy színminta jelzi az árnyalatot. A fekete alapon fehér betűk abszolút professzionális hatásúak.

A dobozba egy vastag tejüveg, pumpás adagolóval ellátott alapozó lapul. Maximálisan high end hatású, kicsit kicsinek ítéltem meg első ránézésre a szögletes méretű terméket. 20 ml, ami 10 ml-vel kevesebb, mint az átlag alapozók, persze szépíthet abban az esetben, ha nagyon kevés elég belőle.
Egy pumpányi elég, vagyis kevesebb, mint általában. Közepes-magas a fedése. Remekül építhető, de ha magasig feltornázzuk, akkor bizony látszik, hogy alapozva vagyunk, kicsit maszk szerű.

Közepes fedésen szépen mutat, nem fényesedi ki (nyáron még ehhez írok tapasztalatot). Púder nélkül is tökéletes. Bőrhibákhoz persze érdemes korrektort használni, de elegendő egy folyékony verzió is. Picit hajlamos a kopásra, ha az arcunkat piszkáljuk, mint én általában. Oxidálódást nem vettem észre különösebben, vagyis nem változik meg a színe. Elég jól illeszkedett a bőrömhöz a világosnak tűnő árnyalat is. Állaga nagyon folyékony. Abszolút vízálló, csak micellás vízzel, olajos lemosóval, vagy habzó lemosóval jön le.

Ára: 4299 Ft






BOO STING HYDRATING KORREKTOR



Két folyékony korrektort is kipróbáltam. A hús színű a szem alatti karikákat hivatott kiütni, a sötét szürke, fekete, kékes tónusnak ugyanis ez a komplementer színe. A másik egy világos alapozó ez kiemelésre, illetve enyhébb karikákra is megfelelő, valamint kisebb bőrhibákra is remek lehet.

Csomagolása izgalmas, ugyanis kinyomós tubusba kapott helyet a megszokott folyékony korrektoros applikátor. Nagyon tetszik a rendhagyó ötlet, ugyanis így minden csepp terméket ki tudunk nyerni.



Mindkét korrektor jól teszi a dolgát, elégedett vagyok velük. Az alapozóval együtt csodálatosan muzsikálnak, de más márka termékeivel is megvan az összhang. Jól fednek.

Áruk elsőre magasnak tűnhet, viszont szerintem sokkal tovább elegendők lesznek, mint a drogériás verziók, hiszen mennyiségben a duplája. Míg a Catrice 5 ml, addig ezek 10 ml-sek.

Ára: 1990 Ft








Amit a márka ígér:

Intenzíven pigmentált kompakt púder, ami tökéletes megjelenést ad a bőrnek. Csökkenti az bőr felfénylését és tökéletes matt finisht ad.

TESZT


A kompakt púder volt az első sminktermékem, így mindig izgatottan vágok ezek tesztelésébe. A színe nekem kicsit világos, viszont a világosítandó területekre tökéletes, a homlok pedig pont ez a terület, ráadásul nekem ez kifényesedésre hajlamos, így elég releváns a tapasztalatom. Jól mattit, szépen eloszlatható, viszont nap közepére nekem frissíteni kellett, kifényesedő területen. Szem alatti részen jól teljesített. Normál száraz bőrűek szeretni fogják. Fedése jó, BB krémet alapozó jellegűvé fixál.

Árát kicsit sokallom be kell vallanom.

Ára: 3700 Ft







Amit a márka ígér:

Fiatalos, ragyogó és gyönyörű bőrt szeretnél? Ez a paletta a neked való! 3 különböző árnyalatú highlighter, amivel csillogóvá, fiatalossá teszi a bőröd és finoman még árnyékolhatsz is!

TESZT

 Papír paletta, ami mágnesesen záródik, de ebből fakadóan nem a legtáskabarátabb, legalábbis én gyáva vagyok bedobni a káoszos tatyóba.

A paletta hátulján egy kis iránymutató rajzocska áll a kezdő sminkesek segítségére.

Ára: 3999 Ft




óAz utóbbi időben viszont a kontúrozást kezdi felváltani a strobing, ami világosítással, kiemeléssel formázza és teszi üdévé az arcunkat. A három highlighter kezünkbe adja a fényesítés, csontosítás teljes garmadáját. Egy ezüstös, egy aranyos és egy csokis-bronzos árnyalattal. A sötétebb árnyalatot így inkább bronzernek, esetleg kreolabb bőrűeknek highlighternek tudom elképzelni, valamint pirosítónak.

A két világos szín tökéletes highlight, az egyik egy hidegebb tónusú rózsaszínes-lilás árnyalat, a középen helyet foglaló szín pedig egy gyönyörű arany. Mindegyik apró csillámokat tartalmaz, de ezek annyira minik, hogy nem rontják el a hatást, szép egységes fényt adnak. Nem az a fajta paletta, amivel olyan arcfényt kapunk, ami a holdról is kiszúrható, így tökéletes hétköznapokon. Szépen építhető és nem esünk vele túlzásba. Én kipróbáltam a sötétebb színt kontúrozásra is és meg kellett állapítanom, hogy nagyon szép természetes hatást adott a bőrömnek, így erre is jó simán.

Picit porzik, de ez nem vészes, elég tartós nap végén is megmarad az üde fényünk.





002-es árnyalat

Amit a márka ígér:

Intenzíven pigmentált pirosító. Négy különböző, természetes színben kapható, ami tökéletesen illeszkedik minden bőrtónushoz.

TESZT

Ezer éve keresek egy tökéletes rózsaszínes pirosítót, ami hétköznapokon is megfelelő lehet. A pirosítók hullámokban elvarázsolnak, ennek a Bronx darabnak köszönhetően ismét lelkes arcpír fogyasztóvá váltam.

Csomagolása kompakt, elég nagy kiszerelés ahhoz, hogy napi használat mellett is elég egy-két évig. Remekül zár így nyugodt szívvel vihetjük magunkat utazásokon, de napközben is.

Színe első ránézésre rózsaszín, de ennél több, mikroglitterek arany fényt adnak neki, de azt a kellemes visszafogottat, ami szebbé varázsolja, még azok is kedvelhetik, akik a matt termékek hívei. Korallos beütése is van a pirosítónak, így nagyon jól fog állni mindenkinek, amolyan Jolly Joker árnyalat. Remekül pigmentált, jól építhető. Óvatosan, építgetve érdemes felvinni, mert elég intenzív a színe.

Ára: 2499 Ft




Összességében szuper termékekről van szó, mindegyikkel elégedett vagyok, de legnagyobb kedvencem a pirosító és a Strobing paletta lett. Emellett ajánlani tudom a korrektorukat is, ami szintén kiemelkedő darab és a primer is kitűnő. 

A KedvencKrémem Webshopban megvásárolhatók a termékek: ITT

További Bronx posztok:


Próbáltatok már valamit a BRONX Colorstól? Mit próbálnátok ki szívesen?