2019. november 21., csütörtök

Közeleg a Black Friday-Notino kívánságaim

A Notino webshopból időnként szoktam rendelni kisebb nagyobb csomagokat, mert rendszeresen vannak jó akciók és sok olyan márka elérhető, amiket máshonnan nem tudok beszerezni. Idén a kupon napok kimaradtak az oldalon és csak a blogcsoportban, a Kialakulatban volt téma. Viszont szerintem még sosem beszéltem a Black Friday-ről, így most egy kívánságlista és pár gondolat jön ezen akciós nappal kapcsolatban.






Mivel elégedett voltam az oldallal, a szállítással, így nagyon örültem, hogy együttműködhetek hosszabb távon velük, hiszen fontos számomra, hogy olyan tartalmak kerüljenek ki az oldalamra, amiket hitelesnek érzek és amik mellett leteszem bátran a voksom és ajánlani tudom Nektek. 

Szerintem szuper dolog, hogy olcsóbban, engedményesen tudunk beszerezni olyan dolgokat, amiket rendszeresen használunk, vagy régóta áhítozunk. A blogomon imádok új termékeket tesztelni, így én aztán értem azt a fajta késztetést, hogy ki kell próbálni az ezredik pirosítót, vagy arckrémet. Ezen tapasztalataimat pedig mindig is szerettem megosztani másokkal, így kicsit segítve a döntésben és megspórolva a csalódást. 
A fekete péntek tökéletesen van időzítve a karácsonyi ajándék beszerzésre, így én ilyenkor érdemesnek találom körbenézni, hiszen akár annyit is tud az ember megtakarítani a kedvezményeken, ami később jól jöhet például a karácsonyi dekorációnál, menünél, vagy még egy ajándék is kijöhet belőle. 

Az akció láttán viszont nem érdemes elveszteni a fejünket, a fölösleges vásárlás helyett nyugodtan tervezzük meg a kiadásainkat. Írjuk össze mire van szükségünk és mi az, amire régóta vágyunk. Ez utóbbit akkor veszem én meg, ha marad a büdzséből, amit a rendelésre szánok. Amennyiben van négy szempillaspirálom bármennyire is izgat egy ötödik, azt csak akkor vásárolom meg, amikor a többi elfogy és így még nagyobb lelkesedéssel vetem bele a tesztelésbe. 

És amikre vágyom:

Clinique Moisture Surge 72-Hour


A Clinique termékeit 6 éve tervezem kipróbálni, megannyi kívánságlistában szerepelt már és még mindig tologatom a rendelését. Az ikonikus géles arckrémét mindenki az egekig magasztalja, vagyis nagyon nem nyúlhatok mellé vele. A több lépéses rutinomnak van egy egyszerűsített változata és szeretném ezt a minimál rutint a legjobb termékekkel összeállítani, ha utazok, vagy csak lusta vagyok, akkor is megőrizzem a bőröm állapotát és megelőzzem a bőrhibákat, a ráncok kialakulását. 




Clinique BIY Blend It Yourself


Erről a termékről a Krémmánián olvastam, Évi elég jó véleménnyel volt róla. Ez nem egy alapozó, hanem pigment csepp, amit hidratáló krémbe, esetleg BB krémbe keverünk és így gyakorlatilag egy jól fedő "alapozót" "BB krémet" kapunk. Az alapozók fedését is fel lehet vele tuningolni, ami elég praktikus, illetve az is, hogy én döntöm el mennyi pigment és mennyi krém elegyedjen. Kicsit vissza a laborba élmény. 


Real Techniques Original Collection Base


Blenderre mindig szükségem van, hiszen nem csak magamat, hanem másokat is szoktam sminkelni és ehhez tiszta és tökéletes állapotú eszközök kellenek. A Real Techniques szivacsa jó minőségű és szerintem ebben a kettő az egyben csomagban érdemes megrendelni.




Cosrx BHA Blackhead Power Liquid


Imádom a Cosrx márkát, a tonikját mindig megrendelem, mert észrevehetően adott a bőrápolási rutinomhoz. Nemrég kezdtem el használni az AHA hámlasztóját, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy most gyönyörű, sima a bőröm. A hátamon viszont még mindig küzdök a mitteszerekkel, pattanásokkal, így a BHA hámlasztó szükséges oda is ezt pedig még nem próbáltam, itt lenne az ideje. Mivel elég nagy kiszerelés, így rengeteg ideig elég, még akkor is ha nagy felületen használom, szépen ki fogja reményeim szerint tisztítani a pórusokat. 




Bioderma Sensibio H2O AR


A Bioderma micellás víz védnöke lehetnék annyit emlegetem, de ami tény az tény, nem akarok nélküle élni és főleg nem akkor ha másokat sminkelek. Összehasonlíthatatlan a többi micellással szerintem, gyorsan, könnyen tisztít, könnyű javítani vele a hibákat és hidratál is enyhén. Ebből 100 ml-es is elérhető a Notinon, így a még nem próbáltad könnyedén letesztelheted nagyobb kiadás nélkül, ráadásul utazáshoz praktikus a kiszerelés.


La Roche-Posay Pure Vitamin C10


Nem tudom, hogy emlékeztek e még a kezdet kezdetére, az egyik első márka, ami megjelent a blogomon az a La Roche Posay volt, aminek a cica kréme mentette meg a durván allergiás bőrömet. Azóta tudom, hogy egy kálium vegyület okozta a bajt, amit csomósodás gátlóként alkalmaznak a sóban és még sok por állagú termékben. Viszont ez a krém elkötelezetté tett emellett a márka mellett. Nemrég fedeztem fel, hogy nekik is van C vitaminos szérumuk, ami a legjobb cucc az arcápolásban. Tényleg egy jolly joker összetevő, mert anti ageing hatású, folthalványító és segíti a bőr ellenálló képességét, sőt még enyhe fényvédő hatása is van. 



Remington Smooth & Silky EP7070


A Remington márkát imádom, szinte minden szépségápolási kütyüm tőlük van. Mivel nagyon bevált más márkát nem is igazán tesztelgetek. Ez az arctisztító kefe és arc borotva szerintem nagyon hasznos 4 az egyben készülék. Az arctisztító keféket kifejezetten szeretem és érdekelne ez a kiadás mit tud, de a fő érv amiért lecsapnék erre az a borotva funkció. A szemöldököm és bizony a kis bajuszom is trimmelővel távolítom el. Mivel nagyon kis puha és kevés szőrszál van az orrom alatt, így ez sokkal jobb megoldás nekem, mint a gyanta, ami felsérti és nyújtja a bőrt. A tévhittel pedig ideje leszámolnunk, nem erősödik a szőr vágás hatására! Az arcmasszírozó pedig a ráncmegelőzésben fontos.



Ti mit vásárolnátok Black Friday-en? :) 

*szponzorált tartalom