2014. január 26., vasárnap

Menta színű álom

A pasztell színek a nyár nagy kedvencei voltak és még a következő szezonokban is tartani fogják a népszerűségüket. Az év színe ugyanis az orchidea lila. Én a nagy kedvencem volt nyáron ez a zöld árnyalat.  Tesztelem most a Moyra mentáját. Mivel elég sok ilyen árnyalatokkal operáló lakk szokott csíkos lenni, így nagyon bíztam a Moyrában, ami eddig nem okozott nekem csalódást. Az üvege a megszokott méretű (12 ml), egyszerű de szép.Első rétegben ebben a márkában meglepő módon csíkos lett. Gyorsan megszáradt, így húzhattam rá a második réteget is.
Első réteg

Ez már majdnem a tökéletes eredményt hozta, de nem voltam maximálisan elégedett, így ráfestettem az utolsó réteget.
Két rétegben

Három rétegben is elviselhető a száradási ideje, szépen fed és tökéletesen csillog. Tudom hogy kimegyek néha a vonalból, azaz a bőröm is kap a festékből, de utálom azt amikor már lenőtt hatásúra lakozzák a körmüket a nők. Ez a kis egyenetlenség nagyon hamar lekopik, így szerintem nem kell túlaggódni és mosogatni lakklemosóval.

Három rétegben

Elégedett vagyok vele. Ha pontoznom kéne 5/5 pontot adnék, vagyis tökéletesre értékelem.
4 napot bírt ki a körmömön, mint a többi pasztell lakk, ez is elég gyorsan megpattan és lepattog. Átlagos Moyra lakk egy hétig is szép marad, ennyiben rosszabbul teljesített ez az árnyalat.

Lakkozzatok serényen!