2014. január 26., vasárnap

Szőrme az örök divat


A mostani összeállítás, egyszerű darabok kombinációja, ami a hűvös évszakokban stílusos egy két feltűnő ékszerrel kiegészítve.


A felső egy elöl rövid, hátul hosszú darab, ami idén télen is igencsak divatos és sok-sok helyen fellelhető. Világos tört fehér színével klasszikus és vékony kötött anyagú hosszujjú ruhadarab, amit még klasszul feldob a kis zsebecske, illetve a szabása se a megszokott formájú. Én egy Hádában vettem, megéri turizni.


Ehhez párosítottam egy bőr hatású leggingst, ami mint tudjuk nem nadrág, ezért fontos, hogy a felső takarja legalább a fenekünk felét, bár én az egészre szavazok leginkább. Ilyenkor hidegben egy harisnyát is aláveszek, hogy meg ne fázzak.

Cipő egy fekete magassarkú bokacsizma, de egy bakancs is jól mutatna ezzel az öltözékkel.

Kiegészítők hangsúlyosak, nagyok és arany színűek. Egy Michael Kors óra és egy H&M nyaklánc dobja fel az amúgy fekete fehér szettet.


A bunda róka szőr régi kiselejtezett darab, ami számomra nagy kincs lett egy garázs mélyéről. Hangsúlyos így nem kell hozzá túlbonyolítani az öltözéket, ezért választottam ezeket az egyszerű színeket és alap darabokat. A bundák nagy slágerek idén szóval bátran viseljük, akár eredeti, akár műszőrme, hiszen maximálisan nőiesek. Ebben nagyon tetszik a vagány szabása, kicsit dzseki jellegű a bőr betétek és a rövid fazonja miatt.