2016. augusztus 15., hétfő

Nyár csodás frissítői-Aromax testpermetek

 A nyár kedvencei számomra a test és arcpermetek. Imádom a különböző termálvizeket, de rajongásom az illatos testpermetekért is hatalmas. Nagyon nagy örömmel vetettem bele magam az Aromax termékek tesztelésébe és már le is lövöm a poént abszolút beváltak és csak ajánlani tudom ezeket.




TESZT

Csomagolása egyező a két terméknek, átlátszó műanyag, spray kiszerelésű. 100 ml-sek a flakonok, így kényelmesen befér a táskába és nem is nagy teher, hogy magunkkal vigyük.

Szórófejük szuper, szépen porlaszt, így jól terül az arcon, nem csak ránk loccsan a termék. 



RÓZSASZIROM TESTPERMET


Bőrre permetezve hűs érzetet kelt, felfrissít, egyben illatosítja a bőrt. Kellemes rózsaillata a luxus érzését nyújtja. Értékes összetevőinek köszönhetően testápolásra és hajápolásra is használható. Természetes rózsavizet, aloe vera gélt és pantenolt (B5-provitamin) tartalmaz.

Nem tartalmaz szintetikus illat- és színezőanyagot!

A rózsavíz bőrápoló, bőrnyugtató hatású, míg az aloe vera gél hidratál, a pantenol pedig bőrpuhító.

Hajmosás után közvetlenül a nedves hajra fújva könnyen fésülhetővé teszi hajat. Használható hajszárítás után is, kb. 4-5 fújás 10-15 cm távolságból elegendő. Különösen száraz hajra, akár minden nap használható, nem nehezíti el a hajat és gyorsan beszívódik. Illata egyszerűen mennyei.

Összetevõk/Ingredients: Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Hűvös helyen, fénytől védve tárolandó. Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön.
Ára: 1250 Ft 100ml

TESZT

Nekem ez lett a kedvencem a két termékből, mivel multifunkciós. Arcra, testre, hajra is fújhatjuk, abszolút jó hidratálást és ápolást kapunk. Mindhárom esetben teszteltem, szóval vegyük sorba. Arcbőrön szuper napközbe egy kis frissítés, plusz jól fixálja a sminket, a púderes látvánnyal leszámol. Hidratáló hatást is tapasztaltam és a B vitamin hatását is érdemes megemlíteni, ami igencsak jót tesz legnagyobb szervünknek. Testpermet illata zseniális, így parfüm helyett is bevethető és a leírás nem túloz luxus érzetet ad, legjobb parfümökkel vetekszik az illata.  Szépen porlasztott szemcséi igazán jól frissítenek, de nem hagynak nyomot a ruhán. Hajápolóként tényleg szuper, bár a könnyebb kifésülhetőséget nem tapasztaltam. A hajvégeim viszont így napközben is hidratálhatom, ami nyáron még lényegesebb, hiszen a nap és a strandok vize megviseli. 

 PANTENOLOS TESTPERMET

Amit a márka ígér:

kellemesen hűsíti és nyugtatja a megégett bőrt napozás és szoláriumozás után, csökkenti a bőrpírt, egyben a bőrnek finom levendulaillatot kölcsönöz; a permet az egész testen használható, felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt.

Értékes összetevői:
felfrissítik, ápolják a bőrt,
csökkentik a bőrpírt.

Összetevők: Lavandula Angustifolia Flower Water, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Panthenol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Ára: 1250 Ft 100 ml

TESZT
Idén nyáron megúsztuk a leégést, de a napozás közben és után is jólesik a felfrissülés a plusz ápolás. Erre tökéletes volt ez a pantenolos, levendulás termék. Bőrnyugtató hatását ekcémás területen kipróbáltam és ezen tüneteket enyhítette, de a szúnyogcsípésre is jó volt. Mivel gyerekek is használhatják, garantáltan gyengéd bőrhöz. Illata (levendulás) is szenzációs, így esténként lefekvés előtt rendszeresen használtam, sokkal jobban aludtam tőle. Relaxáló fürdés után is sűrűn bevetem. 




Mindkét termék beváltja az ígéreteit, így boldogan ajánlom.

Itt vásárolhatod meg a rózsaszirom vizeset és itt a pantenolost.