2016. augusztus 16., kedd

Viszlát száraz foltok, helló egyenletes bőrfelszín!-IsaDora BB krém

Bármennyire is szeretem az alapozókat vannak azok a bizonyos napok nyáron, amikor ezek a termékek egyenletesen folynak le rólunk. Ilyenkor előkerültek a BB krémek nálam és az egyik, amit sűrűn használtam az az IsaDora terméke



 Amit a márka ígér:
Igazi "multifunkcionális" alapozó: átmenet az alapozók és a bőrápoló készítmények közt.

– Félig áttetsző, finom fedés
– 6-in-1: alapozás, szín, ápolás, fedés, hidratálás és védelem a bőrnek
–A leheletkönnyű, finom textúra könnyedén eloszlatható, szinte eggyéválik a bőrrel
– Természetes, nude hatást kölcsönöz a bőrnek
– SPF 12
– Minden bőrtípusra

Hatóanyagok: Olus Oil, Camelina mag olaj,Tocopherol, 3-D polymerek

Kiszerelés: 35 ml / 1.2 Fl. oz.

Illatanyagmentes. Klinikailag tesztelt.





TESZT

A csomagolását imádom, a lehető legjobb, tubusos, de pumpás adagolóval ellátott. Biztos, hogy nem adagolunk túl sokat, így nem pocsékolunk egy-egy álmos reggelen sem. Ráadásul igazán vonzó ez a rózsaszínes, nude megoldás fekete betűkkel. Drogériában korábban már megszemléltem többször. Ezüsttel kombinálás pedig szerintem remek választás.

Állaga kicsit folyékonyabb, mint az átlag BB krémeké. Könnyű eloszlatni, ám a T zónám hamar átfényesedik, így érdemes egy áttetsző púderrel fixálni. Hidratálása erős, így akár száraz bőrűek is használhatják. Fedése gyenge-közepes közt húzódik, építhetőségével nem vagyok megelégedve, de egy korrektorral kiküszöbölhető ez a gond.

Az államon a bőr rendre kiszárad, viszont, ha ezt a terméket vetem be, akkor nincs ezzel semmi problémám. Télen ezért még többet fogom használni! Mivel nyáron barnultam, így sötétíteni szoktam az árnyalatát.


Mivel pozitív a véleményem a termékről, így újabb NUDE CUSHION FOUNDATIONNEL kezdtem el szemezni, ami egy párnába ágyazott folyékony alapozó.
Ti próbáltatok már valamit az IsaDora márkától? Mire érdemes lecsapni?