2017. január 21., szombat

Csoda alapozó a Bourjoistól-HEALTHY MIX Vitaminokkal dúsítva

Nem hittem, hogy meg tud lepni már egy alapozó, de ettől leesett az állam. Nem gondoltam volna, hogy egy közepes fedésű alapozó fogja kiütni KO-val az összes többi termékemet, de így történt. A Bourjois Helathy Mix új formulájú, vitaminokkal dúsított alapozója és korrektora februárban jelenik meg az üzletek polcain és garantáltan mindenki oda lesz érte. 






Amit a márka ígér:

A Bourjois most átdolgozta az ikonikus termék formuláját, így azonnal frissít, üdévé varázsolja a fakó bőrt. Magas koncentrációban tartalmaz C vitamint (ez hat a fáradtság ellen), E vitamint (antioxidáns) valamint B5 vitamint (tonizál).

Az ikonikus alapozót még tovább fejlesztették és olyan vitaminok kerültek bele, mint a B5 és a C vitamin az E vitamin mellé. Végre egy márka, ami kísérletezik a vitaminokkal a sminktermékeiben, a C-vitaminról nem kell szerintem sokatoknak áradoznom, imádom a kozmetikumokban (hidratál, csökkenti a ráncokat (!) és folthalványító hatása is van) , bár hozzáteszem elég instabil így komoly eljárások szükségesek ahhoz, hogy tényleg hatásos legyen.  Hamarosan tervezek egy összetevőkről szóló videót felvenni. 


Unboxoing videója és éles teszt
Healthy Mix Anti-Fatigue Korrektor


Kezdjük a korrektorral, hogy a poszt felfelé ívelő legyen. A csomagolása hasonló az alapozóéval, nekem nagyon tetszik ez a harmónia. Nem túl nagy kiszerelés, vagyis úgy tűnik (7,8 ml), a Catrice Camuflage pedig 8 ml. Vagyis tökéletes méret, viszont sokkal táska barátabb a kiszerelés, legalábbis nekem jobban befér a neszesszerembe.

Applikátora klasszikus folyékony alapozókhoz használt, kellemesen puha, jól felveszi a terméket és leadja a bőrön.




Remekül záródó szögletes üveg szerű műanyag csomagolásban egy krémes állagú termék lapul. Az alapozónál jóval sűrűbb, magasabb fedésű. A folyékony korrektorok a szem alá tökéletesek és világosításra (homlok, áll, szem alatti terület, orr körül stb). Kisebb bőrhibákra is remek, de csúnya pattanásokra a krémes korrektort ajánlom. 

Tökéletesen mutat a szem alatti területen, nem ül be a ráncokba, nem nehéz érzés. Púder nélkül is csodás képet ad.





52-es Medium árnyalat

Healthy Mix alapozó 

Az alapozó csomagolása nem jön be, mivel két alapozóból kettőnek lejár a kupakra, így nem szívesen hurcolnám, hiszen a táskában a pumpa könnyen benyomódhat és nem írnám le azt a horror vér(alapozó)fürdőt, amit összehozhatunk így. A kupak amúgy áttetsző műanyag így láthatjuk a boltban a praktikus pumpás adagolót, aminél én jobbat el se tudok képzelni.

Illata kellemes, enyhén parfümös. Állaga elég folyékony, nagyon kellemes. Könnyen eloszlatható. Másfél pumpányi kell az arcomra, nyakamra. 



A láthatatlan alapozó tökéletes verziója, el se hittem, amikor először próbálgattam. Ugyan a fedése közepes és nem is építhető magas fedésig, de mégis sokkal szebb tőle a bőröm, mint bármelyik másik alapozóval (ITT találod az eddigi kedvenc alapozóimról a videót). Kézzel nem lehet szépen eloszlatni, de blenderrel, vagy ecsettel gyönyörű egységes a végeredmény. Remekül hidratál, elfedi és nem emeli ki a szárazabb részeket a bőrön. Könnyű viselet, nem is érzem, hogy sminkeltem. Lélegzik alatta a bőröm.

Az 53-as árnyalat a Light Beige nekem tökéletes lett. Tónusát tekintve se nem hideg, se nem meleg, abszolút nem sárgás, de nem is rózsaszínes. Oxidálódást nem vettem észre és semmi narancsos színt sem. Fényvisszaverő pigmenteket biztos tartalmaz, ugyanis fotókon gyönyörűen mutat.

Nem fényesedik ki a nap folyamán a T zónámban sem. Tartóssága közepes, de ha púderrel fixáljuk (ugye szoktuk), akkor tökéletes nap végén is. 

Legnagyobb meglepetést viszont az okozta, hogy míg más alapozók kiemelik a ráncokat, ez teljesen elfedi. Nem ül bele sehol és hidratáltabb tőle a bőr, így nem feltűnőek ezek a bőrhibák.





53-as árnyalat az alapozó
Kétségtelenül a legjobb drogériás alapozó és az általam próbált alapozókat is veri. A kupakos problémát leszámítva még a fedés lehet problémás bőrűeknek kevés. CC krémhez hasonlítanám, de tökéletes CC krémhez, amilyet még nem találtam eddig. Ára kicsit magasabb, 4000 Ft feletti lesz, de szerintem simán megéri és drogériás viszonylatban középkategóriás az ár.




Csökkent a mitteszeresedésem is, gondolom jóval kevésbé tömi el a pórusaim. MINDENKINEK AJÁNLOM!