2017. január 17., kedd

Hiba nélkül-Catrice korrektorok

A Catrice az egyik kedvenc drogériás márkám, jó áron igazán minőségi termékeket forgalmaz. Egyik ikonikus terméke a Camuflage tégelyes korrektora, amit régóta használok, illetve hatalmas sikert aratott a folyékony verzióval is, amiről ITT olvashattok. Mostani posztban pedig az új üdvöskéit nézzük meg a korrektoroknak a zöldet és a rózsaszínest. 




A bőr színű remekül elfedi a kisebb bőrhibákat, viszont a komoly piros, gyulladt pattanásokhoz kell egy kiütő komplementer szín, ami a zöld. Így jön a képbe ez a tégelyes kis csoda. Imádom, tényleg tökéletesen elfedi a problémás foltokat, illetve az orr körüli pirosságra is jó. Ha ezt használjuk, akkor az alapozás előtt a primer után érdemes felvinni, ha esetleg átütne az alapozón, akkor pedig még egy réteg alapozó a megoldás, de erre pici az esély.

A csomagolása a tégelyesnek jól záródik, kicsi, de kiadós így egy évig is napi használat mellett társam volt a bőrszínű, ezek pedig még tovább fogják bírni (a szavatosságuk is ennyi kb.)

A szem alatti karikákra tökéletes a rózsás, tüdőszín, a sötét lilás-fekete színt ez üti ki. Viszont nekem az állag nem stimmel a szem alá. A folyékony korrektor sokkal jobban mutat a szem alatti területen, nem gyűlik be a ráncba. Ezzel is lehet trükközni, méghozzá úgy, hogy ezt leheletvékonyan egy blenderrel csak azon a területen oszlatjuk el, ahol ténylegesen a karika íve és a sötét rész van. Kihagyjuk ezt a területet az alapozásnál és ide még kerül célzottan a folyékony korrektorból egy vékony réteg. Ez a trükkje és akkor viszont tökéletesen fest.

Remélem folyékony kiadásba is meg fog jelenni a sötét karikákhoz a rózsaszínes árnyalat, mert szerintem az még tökéletesebb lenne.

Összességében nagyon szeretem ezeket a termékeket. Megfelelő az állaguk bőrhibák elfedésére (zöld és bőrszínű), krémesek, magas fedésűek. A szem alatti területre inkább a folyékonnyal kombinált rózsaszínest ajánlom.

Ár/érték arányban a Catrice korrektorok szinte verhetetlenek. :)

Ti próbáltátok már valamelyiket? Melyik a kedvenc korrektorotok?