2017. január 22., vasárnap

Ismét egy olasz márka, amiért rajonghatunk-Vagheggi Intense 24 órás Age Care Védő krém

A Vagheggi márka ajaktintájáról már olvashattatok ITT, most pedig mesélek kicsit Nektek az INTENSE 24 ÓRÁS AGE CARE arckréméről. Az esti bőrápolásom elég összetett az ázsiai módinak köszönhetően, a reggeli viszont rövid és pörgős, amibe egy arckrém és esetleg egy szérum fér bele. Meglepő módon eddig nem találtam meg a tökéletes krémet, illetve mindig kutatok jobbnál jobb után, a kísérletező kedvem sosem hagy alább. 

Amit a márka ígér:

24 órás bőrsimító krém, mely neurokozmetikai hatóanyagainak köszönhetően visszaadja a bőr számára a komfort érzetet, kisimítja a ráncokat és ragyogást kölcsönöz a városi élet okozta stresszelt bőrnek.
 Hatóanyagok:Laminaria hyperborea,energetizált tengervíz,panthenol,béta-glukán,kókusz olaj. 

Csomagolása egy dobozból és egy nagy tégelyből áll. A doboz nagyon mutatós ezüst indázatu és piros nyíló rózsa grafikával díszített. Az elején egy letisztult ezüst négyzetben kapott helyet a márka név és a krém neve. A doboz tetején is szerepel a felirat, itt már abszolút minimalistán. A minimalizmus viszont tovább folytatódik a tégelyen, fehér alapon szürke felirat és ezüst tető. Semmi giccs, tisztaságot és profizmust sugall.A tégelyes kiszerelés 50 ml terméket rejt, nem szeretem ezt a fajta adagolást, de legalább a márka gondolt a higéniára, így egy kis spatulát is csomagoltak mellé. A spatula pedig fóliával védett, nagyon figyelmes megoldás és könnyűvé teszi az adagolást, no meg megúszhatjuk így a baktériumok bejuttatását (és elszaporodását) a krémben. Viszont az oxidáció ellen ez nem véd. Állagát tekintve viszont megértem, hogy nem pumpás az adagolás, annál sűrűbb krém, hogy ez megvalósítható legyen. Különleges, krémes, ám kicsit szilikonos hatású.A bőrömön könnyen eloszlatható, gyorsan beszívódik, de hagy egy film réteget, amin gyönyörűen mutat az alapozó. Remek előkészítés a sminkeléshez, tökéletes primer. Néha még a Nive After Shave balzsamot is kihagyom, ha ezt használom.

Illata kellemes, nem túl parfümös, de szerintem illatosított. 
50 ml termék simán elég napi használat mellett egy évig, a krémek szavatossága is eddig garantálható. Nagyon kevés elegendő és láthatóan szebb tőle a bőröm állapota. Kicsit nehezebb érzés, de mivel alapozót jól megfogja kevesebb smink fog felkerülni a bőrünkre, így nem lesz zavaró. 
Jól hidratál, a száraz részeket is eltünteti. Nem fényesedik ki tőle a T zónám, ami alap elvárás egy nappali krémnél.

Az ára borsos, de ha azt veszem figyelembe, hogy egy évig használom majd minden reggel, akkor már kellemesebb a 16600 Ft. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én bőrápolásra kevésbé sajnálom a pénzt, mint luxus smink termékekre. A bőrünk állapotának romlása nem igazán visszafordítható folyamat. Ez a krém szépen simítja a kisebb ráncokat, szem környékére is használható, nem irritál. A filmréteg amivel bevonja a bőrt kicsit olyan mint a pajzs, ami megvéd ahogy fogalmaznak, a városi élet ártalmas dolgaitól. Mindenkinek ajánlom, egyedül az ára lehet visszatartó erő. Egyik legjobb krém, amit próbáltam eddig nappali krémként, sőt az esti rutinban is jól megállja a helyét.
Ti próbáltatok már valamit a Vagheggitől?