2017. január 3., kedd

Vagheggi Kimono ajak tinta

Kedvenc ajaktermék fajtám egyértelműen a folyékony rúzsok, abból is a matt finishüek. Nem tudok betelni ezekkel, így nagyon örültem, amikor a Marie Calire Fashion Daysen megkaptam ezt a Vagheggi Kimono Lip Tintet. 





A Vagheggi egy 1975-ben alapított olasz kozmetikai márka, mely a világ egyik első cége volt, ami bevezette az ún. fitokozmetikumokat. A fitokozmetikumok olyan termékek, melyek természetes aktív anyagokat tartalmaznak. A készítmények különlegessége a bennük található illóolajok és ásványok, amik a márka állítása szerint energetizálják és egyensúlyba hozzák a bőrt. 
A Vagheggi kínálatában professzionális és otthoni használatra szánt arcápoló termékeket találunk.
(Krémmánia)
Amit a márka ígér:

A KIMONÓ sminkekhez a japán kultúra és hagyomány adta az inspirációt. A Kimonó make up a keleti spiritualitást ötvözi a nyugati stílussal, egyéni és személyre szabott mint egy japán gésa ruha. A Kimonó ajakrúzs kivételesen intenzív színt kölcsönöz az ajkaknak selyemfény hatással. Hosszú órákig tartós marad a szín.




TESZT

A csomagolása egy dobozból és egy üveg tégelyből áll.

Már a doboza is megfogott, különleges a piros, szürke, fekete színkombináció, nyárfa ágakra emlékeztet a minta. Minimalista és egyedi. Az üveg meglepő, szögletes, vastag falú, amin lila hegyes, hosszú műanyag kupak található, Louboutin körömlakkok csomagolása ugrott be róla. 

Sokkoló meglepetés volt, hogy nincsen applikátora, de használatnál rájöttem miért. (Viszont negatívum, hogy rúzsecsetet kell vinni magunkkal, ha ezt viseljük)




Rosso Ume árnyalat került hozzám (ezen kívül két árnyalat van még), ami egy csodás mély lila. 4 ml-s mennyiséget kapunk 2990 Forintért, amit kicsit drágálltam először, aztán kipróbáltam. Leheletnyi mennyiség elég belőle, így a 4 ml is elég kiadós mennyiség lesz.






Felviteléhez kell egy jó rúzs ecset és biztos kezek. Állaga nagyon folyékony, szinte vizes, de ettől függetlenül könnyen felvihető, könnyű dolgozni vele. 

Hiper-szuper pigmentált a termék, egy rétegben csíkmentesen felvihető. Gyorsan szárad, de nem kell emiatt sem aggódnunk, mert nem csomósodik, nem hengeredik le a festék, hanem egy álom.





Teljesen mattra szárad, méghozzá egyenletesen és onnantól nem fog. Nem kopik különösebben, kivéve a szánk belsőbb részein, de bármikor felvihetünk egy második réteget korrigálás gyanánt, nem tökéletes lesz, nem romlik az összkép.

Nem nehezíti el az ajkakat, könnyű, szinte észrevétlen a viselete. Lemosása egyszerű micellás vízzel. Egy hibáját találtam a víz oldja, így elkenődhet ivás, evés miatt, de ezen könnyű javítani egy kis micellás kendővel és színfrissítéssel. 





A másik két árnyalata is kívánságlistás nálam, nagyon szeretem, kiemelkedő termék. A márka többi smink és kozmetikai terméke is ígéretes, jelenleg tesztelem még az egyik arckrémüket.

Innen szerezheted be: http://www.shop.ilovevagheggi.info/kimono-ajakruzs-rosso-ume-2




Próbáltatok már a márkától valamit? Hogy tetszik ez a termék?