2017. január 4., szerda

Kombinét az utcára télen is-OUTFIT

Vártam már, hogy megmutassam ezt a szettet ugyanis sok trendet felsorakoztat, ráadásul részben a komfortzónám folyamatos feszegetésének ékes bizonyítéka. Ennél a szettnél döbbentem rá, hogy bizony a divat hullámok egyes extrább megnyilvánulásai bizony engem is erősen elcsábítanak és ezek mixelésével abszolút saját stílusommá formálhatom a trendi elemeket.


Tudom, hogy sokatoknak ez már olyan outfit lesz, amivel nem lehet azonosulni, de a divat az önkifejezésről, az örömről és néha a meghökkentésről szól. 



A bundát tavaly karácsonyra kaptam Botondtól és töretlen a szerelmünk. A legmelegebb kabátom, ráadásul stílusos, bohém és feldobja a legunalmasabb napját is a nyíregyházi járókelőknek. Érdekes tapasztalásokat gyűjtöttem ebben a bundában járva, egyszer lehet kéne írnom erről egy külön posztot és arról is, hogy mennyire előítéletesek az emberek, mennyi sztereotípia járja át őket. Bevallom engem szórakoztat, ha ujjal mutogatnak rám, hiszen ez azt jelenti, hogy merek önmagam lenni, viszont az ilyen viselkedés gátolja azt, hogy az önkifejezés eszközeként bátrabban öltözzünk.

A rózsaszín bundáról térjünk át a pulcsira, ami egy basic fazon, halványszürke. Ami feldobja az egy csomó gyémánt, vagyis a legtöbb gyerek így fogalmazná meg, strasszok vannak rávarrva csillag-virág alakzatba. 







A fekete harang alakú bőr mini szoknyámat szerintem egyetlen blog olvasómnak sem kell bemutatni, számomra a felülmúlhatatlan Jolly Joker a szekrényben, a basic szó sem írja le a jelentőségét. A nem tudom mit vegyek fel napokon szinte mindig ez menti meg az életemet. Mivel inkább körte alakú vagyok, így ápol és eltakar, a fenekem és a combom így nem kap hangsúlyt, viszont kiemeli a derekamat.








Szeretem az ilyen jellegű felsőket, amik bármivel kombinálhatóak, de mégis van bennük valami extra. A világosszürke pedig remekül mutat a piszkos rózsaszín bundával.

A szoknyára ráhúzva laza egy kicsit sportosabb a stílusa az egésznek, de persze bele is húzhatjuk, úgy kicsit nőiesebb a hangulata.







És most kerüljön le a pulcsi, amit a legtöbbször hanyagolunk mi bloggerek hogy megmutassunk. Pedig mi is a réteges öltözködés hívei vagyunk, sőt még egy ékes példát mutatok a pulcsi ledobásával rá.

Eleinte nekem nem tetszett a fehér pólóra rávehető kombiné jellegű felső divatja, aztán ahogy jött be a rossz idő és elkezdtek hiányozni a spagetti pántos felsők bizony leültem magammal és végiggondoltam miért is vagyok elutasító. Én aztán nem egy kőbe vésett komfortzónával vagyok megáldva. Felvettem egy laza pólóval és nem tetszett, felvettem egy testhezálló hosszú ujjúval és máris más volt a leányzó fekvése. 







A basic fehér hosszú ujjra nem sok szót pocsékolok, jól kiemeli  a felsőt, a csipke mintáját, olyan mint a vokál az énekes mellett. Garbós nyakkal is mutatós lenne szerintem, sőt akár nude árnyalatban is el tudom képzelni.





A kombiné hatású felső már sokkal érdekesebb. Szuper divatos ez a fazon, a csipkés szélek, no meg a bársony anyag. 






A felső óriási kedvencemmé vált, már a színe és a fazonja is megfogott. Tetszik, ahogy a bársony anyagon játszik a fény. Egyenes szabású, nem teljesen testhez álló a fazonja, a csipke mintája pedig gyönyörű. Nem látsik de oldalt 5-5 centi felvágása van, ami még ad neki egy kis különlegességet.

A csipke visszaköszön a chokernél, amire azt szoktuk mondani, hogy agyon 90-es évek, de már XVIII. században is hordtak a nők ilyen kiegészítőket, no meg rizsporos parókát. Szerintem nagyon szexis ez a csipkés darab, mégis a zárt fehér felső titokzatossággal ruházza fel a szettet.





A táska megint egy csavar a szettben, de szerintem mégis harmonikusan beillik a csapatba. Szándékosan feszegetem a határokat, de szerintem az ízlésesség vonalát sosem lépem át. Egy kifejezetten nyári hangulatú rojtos táskát viselhetünk télen is. Sőt a hideg menta árnyalat nagyon jól is mutat a szintén hűvös árnyalatú piszkos rózsaszín mellett. A batyus megoldású táskák világ életemben a kedvenceim voltak, hiszen sokkal nagyobb a belső méretük, mint azt kívülről sejtetik.



Cipőnek egy egyszerű fekete bokacsizmát választottam ki, aminek az oldalán egy fémes, ezüstös rész különül el egy kis csipzár rátétnek köszönhetően. Ez az új kedvenc cipőm, kényelmes, nőies a vastag sarkának köszönhetően. Bármivel kombinálhatom, minden nő szekrényében kötelező elem kéne, hogy legyen.  




SMINK
Alapozó és púder: Pupa Like a doll
Kontúr: Pierre René krémkontúr paletta
Szemhéjpúder: Bronx Crome mono
Szemhéjtus: Bourjois filces tus
Szempilla: Bronx vízálló spirál
Ajak: Pupa I'm lip fluid
Szemöldök: Essence szemöldök kit


OUTFIT
Bunda: New Yorker

Szürke pulcsi: Háda/Atmosphere

Fehér felső: Primark

Top: Tally Weijl

Szoknya: H&M

Harisnya: H&M

Bokacsizma: Deichmann

Táska: Trendmaker.hu

Choker: Ebay



Fotó és illusztráció: Győző Éva 



Hogy tetszik Nektek ez a szett?