2014. március 7., péntek

Meglepő szemöldök hangsúlyos smink

Most egy buli sminket fogok mutatni nektek, amivel garantáltan minden szem rátok fog szegeződni. Ez egy szemöldök hangsúlyos arcfestés, de a szemre is fektetünk figyelmet.




A legfontosabb a tökéletes alapozás, ehhez a Catrice Matt alapozóját és Essence kőpúdert használtam. Mivel most nem volt különösebb bőrhibám a primert kihagytam. Bronzosítóval kontúroztam NYC márkát választottam ezen célra.

Amiket használtam a sminkhez

Gyakran használok nappali sminknél is arany, illetve föld árnyalatokat, ennek megfelelően, nem egy palettám van ilyen színekből. Sokszor reklámozom az Urban Decay Naked 2. palettát, de most nem ezzel készült a sminkem. Évekkel ezelőtt vettem egy remek pigmentált 4 darabos szettet az egyik 100 Forintos boltba, ami színeit tekintve tökéletes egy buliba. A szemhéjam ezzel festettem, a tusvonal és a szempilla pedig MAC termékkel lett sminkelve. A tusvonal legyen határozott, de nem túl cicás, nem kell most túlhangsúlyozni a szemet. Én jobban szeretem a folyékony tusokat, persze ezt csak azoknak ajánlom, akik profik az egyenes vonalak húzásában, hiszen nincs kiábrándítóbb, mint az egyenetlen szemkontúr. Aki még csak ismerkedik ezzel a technikával, azoknak kitűnő lehet a gél állagú bármely termék.

A számon egy arany fényben játszó Astor szájfény volt, de egy nude rúzzsal szerintem még tökéletesebb lett volna az eredmény, de sajnos ilyennel egyenlőre nem rendelkezem, nem is értem miért. Ennek örömére ki is néztem egy Catrice rúzst, mivel annyi jót hallottam már róla.


A szemöldököm nem rajzoltam be ceruzával, a képek elkészülte után kicsit bánom, mivel úgy még drámaibb lett volna a hatás. Egy gél állagú szemöldökkiemelőt kentem végig rajta és erre pakoltam föl az arany csillámokat. Sajnos a fényképezőm utálja a sminket rendesen megörökíteni, (pont olyan mint a barátom, smink ellenes) de azért amennyire látszik, elég jól ragyogok. Kéne lassan egy komolyabb fényképező, hogy élvezetesebb legyen egy egy bejegyzés illusztrálása.




Egy buliba simán bevetem majd ezt a makeupot szerintem egy egyszerű fekete ruhával kombinálva és még több bronzosítóval. Remélem tetszett az ötlet és ki is próbáljátok.