2014. március 8., szombat

Vichy PURETE THERMALE 3 IN 1 ARCLEMOSÓ TEJ - TESZT

Kezdjük azzal az örök bölcsességgel, hogy mindig mossuk le a sminket az arcunkról estére., ha nem akarunk ráncos vénasszonyok lenni tíz év múlva. Így egy ilyen lemosót fogok mutatni nektek, mégpedig, a Vichy három az egyben lemosóját és leírom a tapasztalataimat róla. A terméket a márka honlapján megtalálhatjátok ITT.



A termék termál vízzel dúsított 3 az egyben, azaz arclemosó tej, arcápoló és szemfestéklemosó ötvözete. Ez a komplex arctisztító megfelelő társ a mindennapokban, hiszen nem csak, hogy a sminket eltávolítja, de még táplálja is a bőrt. A Vichy ígérete szerint a bőrt puhává teszi és kifejezetten érzékeny bőrűeknek ajánlják. 


A kiszerelése elég nagy (200 ml), aminek külön örültem, mert nem szeretem, ha állandóan rohangálni kell, mert elfogy egy dolog. A flakonja tökéletes, hiszen ebből majd a végét is ki tudom sajtolni, nagyon praktikus és nyomós formátuma miatt nem kerülnek bele a kezünkről szennyeződések, így higénikus az adagolása. Nekem külön tetszik az egyszerű dizájn, tapasztalatom szerint ezek a jobb termékek, hiszen nem a külsőre költenek, hanem a fejlesztésekre. Egy jó krém eladja magát mindenféle reklám nélkül, hiszen akinek bevált az, majd reklámozza úgy is.  

Tej állagú maga a lemosó, amit könnyű így eloszlatni az arcon. Én jól bele masszírozom a bőrömbe és kozmetikai vattával törölgetve szedem le a sminket. Jól boldogul a szennyeződések eltávolításával, leszedi a vízálló alapozót is. Egy dolog fog ki rajta a vízálló szempillaspirál, de hát ez várható volt, hiszen ez a termék nem erre lett kitalálva. Alapvetően, viszont ezt is le tudja szedni, sőt jobban mint az eddigi lemosóim, szóval 5 csillag erre is. A szemem nem csípte, nem irritálta, így a legjobb az esti rutinhoz. Az illata kellemes, üde krém illat, ami engem levett a lábamról, hiszen kevés plusz illatanyagot tartalmaz, ha egyáltalán tartalmaz(?). 


Amit tapasztalok a lemosások után, az a pihe-puha bőr. Mostanság igencsak ez kell a bőrömnek, mert télen valamely termékre igen allergiás lettem, azóta óvakodok az irritációtól, az adalékanyagoktól. Tényleg leszedi maximálisan a szennyeződéseket és így megakadályozza a pattanások kialakulását. Ritka, hogy egy termékkel elégedett legyek, mert maximalista vagyok, de ez a lemosó, arcápoló nagy barátommá és hű társammá vált. Szívesen kipróbálnék más Vichy termékeket is, csak ugy nem szakadt rám a nemzeti bank, így apránként tudok tesztelni ilyesmiket.

Emellett Paraben-mentes és bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint hipoallergén. Kell ennél több?? Nem hiszem. Ajánlom mindenkinek, aki tökéletes arctisztítót keres. Egy ilyen kiszerelés nagyjából 3-4 hónapra elég, ha ezt belekombináljuk, akkor nem is olyan drága, hiszen 5000 Ft alatti összegért beszerezhetjük a gyógyszertárakban.