2014. március 29., szombat

Orchidea lila és egy csipet menta- Moyra Körömlakk TESZT



 A tavasz nekem a pasztell nevében telt eddig, az mind ruhában, mind körömlakkban preferálom ezeket az árnyalatokat. A virágzó fák árnyalatai és a fagyi üdesége köszön vissza a mostani körömfestésemben.

Lila: Gel Look 912. Menta: Pasztell 602.

Kedvenc márkámból beszereztem egy gél lakk hatású orchidea lilát és egy pasztell árnyalatú mentát. Sajnos Nyíregyházán nehéz beszerezni a Moyra lakkokat, mert kevesen forgalmazzák és ahol fellelhető ott is minimális a színválaszték, így boldog voltam, hogy ezekre az árnyalatokra bukkantam.


 Az orchidea szí 2014 Színe, így a lehető legdivatosabb árnyalat a tavasszal, amúgy szeretnék egy ilyen munkát, ahol én dönthetem el mi az év színe. No de térjünk egy lakk tesztelésére. Egy rétegben az orchidea, ami egy gél lakk hatású körömlakk elég áttetsző, így végül három rétegben kentem fel, de úgy már tökéletes lett az eredmény. Amit imádok a Moyraban, hogy iszonyú gyorsan megszárad, így nem kell félnem attól, hogy több helyen is belenyúlok.


 A gyűrűs ujjamra egy pasztell mentát tettem, aminek ha jól emlékszem volt már tesztje. A pasztell árnyalatok általában nem tartósak, Hamar megpattannak, talán ez a lakk, ami a legjobban kibírja a házimunkát. 



És öt napig bírta, így 5/5 pontot adok neki. A gél lakk hatású lakk kicsit megkopott, de meg sem pattant. Azt hiszem ebből a kiadásából minden szint elfogadnék, de majd apránként egyet egyet is van szerzek. Ami még nagyon nagy álom, de a közelemben nem kapható, az a holo kiadás, de ennek is eljön az ideje...



Lakkra fel!