2014. december 17., szerda

Hópihés manikűr- Moyra Aqua Jeans TESZT

A Moyra Aqua Jeans kollekciója megjelenése óta izgalomban tart. Először is azért, mert körömlakkokban még mindig a kék a kedvenc színem, nem változott ez kislány korom óta. Másik ok, amiért nagyon vágytam rá, hogy igazi farmeros lány vagyok, tehát közel éreztem a szívemhez ezt a kiadást. Nemrégiben végre saját szememmel meg is csodálhattam a színeket és a Follower elnevezésűre esett a választásom.









A lakk csomagolás a megszokott Moyra üveg, ami elgé nagy kiszerelés, a legtöbb körömlakk márkához képest. Az ecsete is a szokásos, könnyen kezelhető, vastagabb fajta, egyenes végű én ezt preferálom legjobban.











A lakk pont megfelelő sűrűségű, talán a hígabb Moyra verzió, de könnyű vele dolgozni, egyenletesen terül el.



Egy rétegben nem fed jól, de két réteg már tökéletesen megfelelő, én is ennyit vittem fel a körmeimre csupán. A száradása nagyon gyors, mire kifestem mindkét kezemen a körmöket, már vihetem is fel a második réteget.
Színe lenyűgöző és tényleg farmer kék árnyalatú, icipici ezüst csillámokkal. Igazából nem tudom körbe írni, de a képek magukért beszélnek, csodálatos árnyalat.

Tartósságával is elégedett vagyok, 5 napig nem pattant meg, de a körmök végén kicsit megkopott, ami nem csoda, mivel mosogató életmódot élek. :)


Térjünk át a hópihe díszítésre. Én a gyűrűs és hüvelyk ujjamat dekoráltam hópihével, míg a középsőre egy réteg ezüst csillámot vittem fel szintén egy Moyra lakkal.












A hópihéket vékony ecsettel, de akár fogpiszkálóval is el tudjuk készíteni a körömre. Én száradás után ezeket a fehér pihéken még átmentem a fentebb említett ezüst csillámos lakkal, hogy még ragyogóbb legyen, valamint elfedje az egyenetlenséget, amit a bénázásom okozott. :)





A hüvelykujjamon teljes hópihét készítettem, de a fél hópihe elvét legalul megtaláljátok, ez alapján már gyerekjáték a minta felfestése, amivel igazi téli körmöket kapunk.












Aqua Jeans körömlakkból biztos, hogy venni fogok még párat, hiszen ez a megszokott minőséget hozza, amiért annyira imádom a Moyrát. :)

Pontok: 5/5  lakknak, mert remekül állta a strapát. Viszont a hópihe festésem volt már jobb így a kézügyességem 5/3 pontot érdemel. :D



Mit szóltok hozzá? Próbáltátok már valamelyik Aqua Jeans lakkot?