2014. december 2., kedd

Karácsonyi kívánságlistám, ami a kencéket illeti

Idén is írtam kívánságlistát, amire nagyon vágyom. Rátaláltam egy webáruházra, ahol sokkal elérhetőbb áron hozzá is juthatok egy két darabhoz ezekből, ez az Iparfüméria. :)


Hugo Boss Femme parfümMár nagyon sokszor került szóba ez a parfüm, nekem ő a tökéletes illat.  Imádom a letisztult eleganciát, amit ez a Hugo Boss parfüm megtestesít és ennél olcsóbban nem  is lehet hozzá jutni, mint az Iparfümériában. Remélem idén meglep valaki vele. :)

L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur nappali krém 

Amióta megjelent ez a krém a piacon, azóta vágyom rá. Nagyon sok jót olvastam róla és végül az utolsó lökést Anikó adta a Szépség negyven felett blog írója. A már megjelenő homlokráncoknál helyileg szeretném majd használni. 

Bioderma micellás vízA micellás vizek királynője mindenki szerint. Ha csak egy kozmetikumot választhatnék (sminkeket nem belevéve, mert akkor szemhéjtus lenne), akkor biztos egy micállás vizet mondanék. Ebből fakadóan nagyon kíváncsivá tesz a Bioderma rózsaszín kupakos verziója. :) Szeretném nagyon. :)
Artdeco szemhéjbázis


Sok helyen olvastam erről a szemhéj primerről és mivel nincs még szemhéjalapom (tudom csúnya, buta vagyok) ezért az agyon dicsérttel szeretném kezdeni a próbálgatást. :)
La Roche-Posay termálvíz 


A Vichy termálvizét használom hónapok óta, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Nyáron teljesen elegendő volt az arcbőröm üdévé varázsolásához, szinte nem is használtam mellette hidratáló krémet. Viszont ez a tapasztalat arra sarkall, hogy kedvenc kozmetikai márkám termékét is kipróbáljam. A La Roche-Posay összes termékében helyet kap a speciális termál vize, így nagyon érdekel, mit is tud önmagában. Nem titok csodát várok tőle. :)


Varázs hajgumi

A listán utolsó nem kozmetikum, de hasznos kiegészítő, így tekintsünk el ebben az esetben a címtől. :) Sokszor vettem észre, hogy egy nem megfelelő hajgumi mennyi roncsolásra képes. Éppen ezért ezt a kíméletes és annál furább hajgumit mindenképp be kell szereznem. Ugye egyet értesz Jézuska? :)

Ti milyen kozmetikumokra vágytok? Rendeltetek már az  Iparfüméria kínálatából?