2017. március 17., péntek

Szemrevalók a BRONX Colors termékei

A BRONX Colors blogger nagykövetének választott, bevallom kicsit izgultam, hogy milyen minőségűek a termékeik, hiszen addig nem próbáltam tőlük semmit. Aztán megérkezett egy hatalmas csomagba sok-sok termék, amiket ebben a videóban ki is csomagoltam. Azóta több videóban is felbukkantak különböző sminkjeik és végre érdemben is írhatok a szemrevalókról, ugyanis kipróbáltam mindet és kiforrott véleményt tudok megfogalmazni. 

BEAUTY STAMP AND EYELINER - SZEMHÉJTUS ÉS PECSÉT (1950 Ft)
 

Amit a márka ígér:

Csábító szemek egy ecsetvonásra, hogy még igézőbb legyen a tekinteted, és egy játékos pecsét - a Bronx Colors logóval, és már készen is állsz az esti bulira.

TESZT


Óriási kedvenceim lettek és ezzel lelőttem a poént, de szeretném, ha ezt mindenki tudná.

A csomagolásuk  meglepő, hiszen sárga színt kombinálták feketével. Viszont drogérián így kikiabál az állványról. Az egyik vége egy tűhegyű filces tus, míg a másik végük nyomda. Három darab került hozzám, egy csillagos, egy női nem jelű és egy szívecskés.

Kezdjük a nyomdák elemzésével. Nem láttam még hasonlót egyetlen márkánál sem, de üdvözítem az ötletet, mert tök jól tud jönni fantázia és buli sminkekhez is. Éjfekete, megfelelően nedves, festékes. Szép éles vonalakat hagy, tökéletesen lehet velük nyomdázni. Gyorsan száradnak és lerobbanthatatlanok.

Ugyanezek igazak a tusra is. A legkönnyebben használható filces tusok, amiket valaha használtam. Minden kezdő sminkesnek ezt írnám fel receptre. Nem szöszösödik ki a hegye, ugyanolyan vékony vonalat lehet vele húzni végig mint az elején. Nem túl mozgékony, inkább fix a hegy, így egyszerű a használat. Nem kenődik, nem kopik le nap végére sem. Lemosni mégis egyszerű micellás vízzel. 


Hónapokig nem száradnak ki, megérik az árukat. 




SZEMHÉJ PRIMER



Csomagolása szájfényhez hasonló, ami remekül zár. Az applikátora tökéletes a felvitelre, de én minden esetben szemhéjprimert ujjal dolgozok el. Nem véletlen ez a módszerem, mivel a szemhéjalapoknál fontos, hogy nagyon vékony rétegbe oszlassuk el a terméket, ellenkező esetben pont ez az anyag fog begyúlni a szemhéjunk ráncába.

Enyhe bőr színe segít elkendőzni az apróbb ereket, amik átlátszanak a szemhéjon, így eséges alapot ad a szemfestéshez.

Jól megfogja a szemhéjpúdereket, alapvetően jó kis termék, amit lelkesen használok. Nem egy kihagyhatatlan darab. Nagyon gyenge minőségű szemfestékeken nem segít sokat pigmentáltság és tartósság tekintetében sajnos. 





VÍZÁLLÓ SZEMPILLASPIRÁL (2599 Ft)


Amit a márka ígér:


MC404 Waterproof
Dúsító, szempillahosszabbító spirál, ami elengedhetetlen, ha vízálló hatást szeretnél.

TESZT


Átlagos szempillaspirál külsővel rendelkezik, a Maybellinre hajaz. A spirálja a vízálló verziónak egyenes és szilikon kefével ellátott, a vége felé rövidülő szálakkal. Jól hozzáfér minden pillához, könnyű vele dolgozni. Szépen szétválasztja a pilláimat, viszont elég kevés festéket visz fel. Sem hosszabítást, sem dúsítást nem tapasztaltam. Aki elégedett a szempilláival az szeretni fogja, aki korrekcióra szorul, annak nem ez lesz a megfelelő. Tényleg vízálló, lemosni viszont nem túl nehéz, ami egy piros pont. 






GÉLES SZEMHÉJTUS (3190 Ft)



Amit a márka ígér:
Lágy krémes formulájának köszönhetően könnyű a tus felvitele, ami száradás után matt hatásúvá válik.
Pontos, precíz vonalvezetést tesz lehetővé, amivel kiválóan kiemelhető a szem. Használhatod bázisként füstös szemsmink elkészítésénél vagy satírozásnál.
MIÉRT SZERETJÜK?
  • Karakteres tusvonalat hozhatsz létre
  • Száradás után nem kenődik el
  • A hozzá tartozó ecset megkönnyíti a felvitelt
  • Mélyfekete árnyalat
HOGYAN HASZNÁLD?
  • Az ecset segítségével készíthetsz klasszikus tusvonalat.
  • Ha füstös drámai tekintetet szeretnél, akkor satírozd el a tusvonalat.
  • A tartósabb hatás érdekében használj alá szemhéj bázist.



TESZT

Nem szeretem a géles szemhéjtusokat, legalábbis pár hónapja még ezt mondtam volna. Aztán megismertem ezt a darabot és rá kellett jönnöm, hogy dehogynem szeretem, sőt imádom. A Bronx sok terméknél bizonyította be, hogy csak rossz sztereotípiáim vannak, rossz termékekkel találkoztam, amik megbélyegeztek termékcsoportokat.



A szett egy tégelyes kiszerelésből és egy kupakkal rendelkező ecsetből áll. Tökéletes így utazáshoz is. A tégely jól zár, ami kardinális kérdés a géles termékeknél, hiszen gyorsan ki tudnak használni, ami a vesztüket okozza.

Az ecset tök jó, pedig egy lekerekített lapos ecsetről van szó, nem hittem, hogy könnyű lesz használni, de remek. 




A tus állaga inkább krémes, mint géles, de a gél összes jó tulajdonságát hordozza. Egyszer vele egyenletes éjfekete vonalat húzni, nagyon vékony farkincát is remekül kivitelezhetünk az ecsettel. Miután megszárad, ami elég hamar bekövetkezik, nem mozdul, nem kenődik. A BRONX kiemelkedő tusokat illetően is! 



Ezennel végére értem a hatalmas doboz BRONX Colors termékek tesztelésével. Remélem lesz még módom más termékeiket is kipróbálni és véleményezni. Nagyon szupernek tartom a szemhéjtusait, ezekeből bármelyiket választjátok nem fog csalódást okozni Nektek.

 Előző tesztemben kitértem a szemhéjpúderekre, ami óriási kedvenceim, oly annyira, hogy egy nagyobb rendelést készülök leadni, amibe kerül mindenképp egy piros, egy fehér és egy fekete szemhéjpúder, illetve pár vadabb szín. A sminklemosó törlőkendője bár sosem fogyna el, legjobb ami a piacon kapható. A strobing paletta pedig ver több nagy márkát is. De még sorolhatnám, örülök, hogy a márka engem választott egyik Blogger Nagykövetének, ezekhez a termékekhez bármikor adom a nevem. 



Ti próbáltatok már valamit a márkától? Mit szeretnétek esetleg magatokon tesztelni?