2017. március 5., vasárnap

Testápoló balzsam-AA Himalája Rituálé

 Az AA márka nem ismereten a számomra már próbáltam tőlük micellás gélt, amit kifejezetten megkedveltem. A Himalája Rituálé testápoló balzsam a férfiaknak és hölgyeknek szánt Pixiboxban volt és be kell vallanom ebből a dobozból ez a termék nyerte el csak a tetszésemet annyira, hogy írjak külön róla. Nem vagyok egy nagy testápolós lány, kevés esetben nyűgöz le így egy ilyen termék, viszont ezért tényleg rajongok. 





Amit a márka ígér:



Bőrfeszesítő, revitalizáló testápoló balzsam

A bőrfeszesítő, revitalizáló testápoló balzsam egy különleges egzotikus utazásra csábít. Gazdag keleti növények különleges összetevőiben, amelyet a perilla olaj finom és érzéki illata koronáz meg. Értékes összetevői: Himalájai rizs kivonat - javítja a vérkeringést és revitalizálja a bőrt. Perilla olaj - stimulálja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal javítja a bőr feszességét. Bambusz kivonat - stimulálja a bőr anyagcseréjét és intenzíven hidratálja a bőrt.

Használati javaslat Zuhanyozás vagy fürdés után gyengéden masszírozza be a bőrbe, és tapasztalja meg a sima és gyönyörű bőr érzését.
Kiszerelés 200 ml


TESZT

Általában fürdés után a lehető leggyorsabban rángatom magamra a különböző textileket télen, mivel extrém módon fázós vagyok. Na jó egy igazi fagyos szent. Szóval sok esetben nem nyúlok semmilyen testápoló után, főleg mert a legtöbbnél még várni kell hogy beszívódjon. 

Ennek a terméknek nem csak a csomagolása gyönyörű de az illata is leírhatatlanul kellemes. Annyira belopta magmát a szívembe és olyan mértékű illat orgazmust okoz minden alkalommal, hogy függőjévé váltam. 

Az állagát tekintve krémes, könnyű és szinte víz válik a bőr hője hatására. Ebből fakadóan nagyon gyorsan beszívódik és a bőrünket puhává és hosszú órákig illatossá teszi.

Remekül hidratál, bár a nagyon  száraz bőrűeknek ez kevés lesz. Jó hír azoknak viszont, hogy létezik ez a testápoló, akik hajlamosak a hátukon, mellkasukon pattanásosodni, ez a balzsam nem ront a helyzeten. 

Első termék szerintem aminél tényleg érzem, hogy kicsit feszesebbé tette a bőrömet, így nagy valószínűséggel újra fogom venni. Nyáron kifejezetten üdítő lesz a friss illata és a gyors beszívódása, vizes állag. 

A KedvencKrémem webshopban megvásárolhatjátok 1815 Ft-ért.