2015. szeptember 8., kedd

"Must have" darabok őszre


Nagyon szubjektív posztot olvashattok most tőlem, megmutatom azokat a divatos darabokat, amiket (amikhez hasonlót) szeretnék beszerezni ezáltal frissítve a ruhatáramat. Magyarul a szerintem követendő trendeket villantom meg, persze ezeken kívül is van számos új vonal, vagyis inkább visszaköszönő áramlat a divat ezerarcú palettáján.




Burgundi és Marshala

Ez a két bordó árnyalat, ami megdobogtatja most  szívemet. Mindig is vonzódtam a bordó árnyalatokhoz, mert sokkal több érzelmi töltetet váltanak ki belőlünk nőkből, mint az éles piros. Ősszel pedig elég melegséget árasztanak, hogy öröm legyen magunkra ölteni. Míg a marshala egy mazsolásabb, mély bordó, inkább a barnához közelít, a burgundi enyhén lilás, vöröses árnyalatú bordó. Bizton állíthatom, hogy idén ez a két árnyalat az új fekete, de sosem lesz ciki a viselése, így ajánlok beszerezni egy két örök darabot. :)















Keki





Másik jelentős szín, ami visszaköszön végre a keki színek és a zöld több árnyalata is tartja magát. Egy vastag kötött pulcsi képében tudom leginkább elképzelni magamon. :) 
























Egy élénkebb zöld midi, vagy maxi szoknyát is üdvözölnék a ruhatáramban azért. Menne hozzá egyik kedvenc nyakláncom, ami ezeddig elég kihasználatlanul lógott a helyén. :)
















Okker sárga és árnyalatai

Az okkerbe haló sárgák a fényt fogják adni a hideg napokon is a szettünknek. Mivel a kötött darabok oly divatosak és mindenképp egy alap darabot szeretnék egy szépen mintázott pulcsiban gondolkozom, de lehet egy menő ballon kabát, vagy hosszított blézer, esetleg hosszú kardigán lesz. :)



















Rojtok mindenütt

Őszre egy hasított bőr jellegű kabátot is be szeretnék szerezni és minden bizonnyal ragaszkodni fogok az általam oly régóta kultivált rojtokhoz is. :) A hasított bőr óriás trendként robbant be, öröm viszont látni a rég látott anyagot. A fesztivál, hippi vonal pedig a nyár lezárultával is erősen tartja magát hálisten! :)














Kockás


Egy nagy kendőt szeretnék végre, ami kockás, hiszen ha jól választom meg, akkor szintén egy örök darabot kapok, egy mindig stílusos kiegészítőt. A bordó és a kék variációja jó döntésnek tűnik, már csak le kell vadásznom! :)






























Bunda

Ugyan a színes bundák felé tolódik a divat, de az F&F karácsonyi kollekciójában találtam egy tökéletes fehér darabot, ami egyszerűen szerelem. Minél többet nézem annál biztosabb vagyok benne, hogy az arany csipke felső is az enyém kell, hogy legyen. :)

Bár ez a púder színű is bejön a hófehér mellett... melyik a jobb szerintetek? 









Csipke


Bizony bejön  "gót stílus", vagy punkos csipkés vonal.... mindegy szeretnék valami szép fekete csipke ruhát is. :)



















Kígyóbőr

A kígyóbőr kiegészítők is a reneszánszukat élik, nekem nem egy ilyen darabom van a szekrénybe, de egy bokacsizmát, vagy magassarkút még beszerzek. Táskát ajánlom igazán Nektek! :)





















Ti mivel bővítenétek a ruhatáratokat ebben a szezonban? Mit szóltok a választásaimhoz? :)