2015. szeptember 21., hétfő

PUPA Soft & Wild rúzsai-TESZT

Amikor először megláttam a Soft & Wild kollekciót rögtön tudtam, hogy nekem teremtették és be fogok szerzni pár darabot belőle. Azt viszont álmomba se gondoltam volna, hogy ennyi szépséget lesz módom tesztelni a PUPA jóvoltából. Az I'm Pure Colour Lipstick Absolute Shine rúzsok színválasztását abszolút eltalálták számomra és jól belekombinálták az őszt, hiszen egy nude és marsala árnyalat is helyet kapott a csomagban és egy csodás korallos rózsaszín, amely minden évszakban tökéletes választás. :) Készüljetek fel, mert hatalmas sok képpel tarkított teszt következik.







Kezdjük a dobozokkal, amik elképesztően nőcisek, nem találok jobb szót rá, hiszen a halvány rózsaszín babás hangulatát megőrjíti a leopárd minta, ami által csajos az egész. De ezzel nem fejezte be a Pupa a limitált kollekciójának a dobozkáit, még a cicaminta szőrös, azaz plüssel bevont, így 3D élményt nyújt és valami eszméletelen jó érzés hozzá nyúlni. :) Nekem nagyon tetszik, ahogy a pasztell sárga és a pasztell rózsaszín mellett megjelenik a dögös pink árnyalat, amit a fekete keretez. Ennél fantasztikusabb csomagolást még sosem láttam. 

Nézzétek meg az első reakcióimat, amikor kinyitottam a PUPA csomagját ITT A VIDEÓ.




A dobozból kiszabadítva a rúzsokat csodás arany fémes tok, ami ellentétes a rendes Pupa kiadásokkal, mert azok ezüst árnyalatban kaphatók. A duci, lekerekített forma, fém hatás és arany szín minőségi darabot sejtet, a magas árfekvésű, úgynevezett highend termékek sajátosságait jeleníti meg számomra. Ilyen külső után a belbecs reméltem, hogy nem okoz csalódást. Jó kézbe venni a rúzsokat és szerencsére vastagságuk ellenére szépen beleférnek a plexi tárolóba, amit számukra vettem. :) Ja lényeges momentum, hogy remekül záródnak, így táska barátok abszolút. 


Színekből a 002, 003 és  004-es árnyalat került hozzám. Nagyon nagy vágyam volt egy bordó és egy nude rúzs az őszre, így majd kiugrottam a bőrömből amikor megláttam ezeket a fényes finisű enyhén csillámosnak tűnő árnyalatokat. Korallos pinket még nem mertem kipróbálni, így szintén erős izgalom járt át, hogy vajon jól áll-e nekem ez a szín. 




 A neve azt sejteti, hogy nagyon fényes, ám kevésbé pigmentált darabok birtokosai leszünk, de szerencsére szó sincs a színerősség hiányáról. A minőségi külcsín bizony remek minőségű belbeccsel párosul, így megnyugodhatunk, nem a csomagolásra költött csak a Pupa gyár, hanem a fejlesztésre is. :) 



A fénnyes finishel nem vagyok kibékülve, a durva szájfényes dolgok számomra olcsó hatást keltenek, de az első swachok után megnyugodtam, szolid, visszafogott, elegáns fénnyel megáldott termékekről van szó. Egy rétegben is szépen fednek, így én nem erőltettem többet fel a számra, majd a fenti képeket így nézzétek, csak egyszer siklottam át rajtuk.

Állaguk krémes, könnyen kenhető, méghozzá egyenletesen. Majdnem olyan érzés a viseletük, mintha valami hidratáló ajakbalzsam lenne a szánkon, garantáltan nem szárít (de hozzáteszem nem igazán hidratál). 



002 Soft Brown Nude

Ez az árnyalat nevéhez híven egy nude szín, méghozzá egy meleg barnás tónusú, ami szerintem olyan alap darab egy nő pipere asztalán, mint a kis fekete a gardróbban. Tökéletes bármely napon és eseményen a viselete. Az ajak színemmel szinte megegyező a színárnyalat, de mégis teltebb, élettel telibbnek mutatja azt. A selymes fénynek köszönhetően optikailag növeli, dúsítja a számat. :)




003- Wild Red

Bizony ez egy vad vörös, ami a hódítás alap kelléke, hiszen ahogy a jól ismert szám is mondja, "mindegy csak a színe legyen vörös.", vagy mi. :) Csodálatos őszi árnyalat, ami a marsalába hajlik, így szuper divatos. Kellemes fénye miatt hétköznap se lesz túl kirívó, így bátran viselhetjük egy szolíd szemsminkkel, este pedig durvulhat a szemfestésünk, mert nem esünk túlzásba, ha ezt viseljük. 


Körmömön is Pupa lakk van

004- Wild Fuchsia

Nekem inkább korallos pinket takar ez a szín, tényleg elég merész ez a meleg árnyalatú tónus. :) Ha a szerelemnek van színe, akkor pont ilyen, ez tudományosan megállapítom! :) Fantasztikus, ahogy egyszerre lágy, de mégis erőteljes, hétköznap is feltűnik benne az ember lánya, de még egy esti sminkhez is abszolút megfelelő.




Még egy rúzsa van a kollekciónak, amit szerintem, ha legközelebb a fővárosban járok beszerzek, méghozzá egy csodás rózsaszín felhangú nude, ami szerintem szintén mindenkihez illik. :)

Ár/érték arányban valami elképesztő, tartós, hidratál, krémes, könnyű felvinni, lélegzetelállító a csomagolása, szép a fénye és megfelelően pigmentált. Elég tartós, bár napközben párszor igazításra szorul, de ez minden rúzsnál alap. :)

Ára: 2590 Ft

Pontok:  5/5






Hogy tetszik Nektek a Pupa Soft & Wild kollekció rúzs szakosztálya? :) 
Melyik szín a kedvencetek?