2015. szeptember 5., szombat

Nádcukros Pure Fiji testradír-TESZT

Júniusi Pixibox kínálata között két Pure Fiji termék is szerepelt, most a nádcukros kókuszos mangó illatú testradírról fogok szót ejteni a teszt keretében. Mivel nem egy olcsó termék így pro/kontra érdemes végigvennünk, hogy beruházzunk-e erre a bőrápolási termékre. 


A Pure Fiji márka érintetlen trópusi növényvilág és a meleg Csendes-óceán számos dióféle olaját és nagyon hatékony növényi kivonatokat kínál termékeiben, a legjobb ősi tradíciókat ötvözve a legfejlettebb technológiával a természetes testápolásért. 





KÓKUSZOS CUKOR BŐRRADÍR (több illatban)


Kezelésünkkel fedezze fel a csendes óceáni térség titkait a gyönyörű és élettel teli bőrért. A cukornádban természetesen jelenlévő alfa hidroxi anyagok és a hidegen préselt szűz kókusz és dióolajok bőrpuhító és tápláló hatással bírnak, ez a természetes testradírozó készítmény elősegíti bőrének természetes megújulását és ragyogását.







 Az egyik legszélesebb körben használható termékünk, ez a hámlasztó tökéletesen használható az egész testen illetve manikűrhöz és pedikűrhöz is egyaránt.
Hogy bőre fiatalabb, ragyogóbb legyen használja a bőrradírt hetente kétszer az egész testen.
A friss cukornád kristályok eltávolítják az elhalt hámszöveteket, míg a természetesen jelenlevő alfa hidroxi anyagok gyengéden leradírozzák az öregedő bőrsejteket kitisztítva és kinyitva a bőrpólusokat. A mélyen hidratáló olajok keveréke védi és ápolja a bőrt, hogy az egészséges fényében ragyoghasson tovább.





TESZT

A csomagolása valami rémálom, nem tudom, hogy ez csak a kis kiszerelés miatt, vagy a nagy is ilyen, de folyik belőle az olaj, nem zár rendesen. A műanyag tégely és az olcsó műanyag tető sem funkciójában, sem érzetben nem hozza egy luxusterméktől elvártakat. A csomagoláson a papír a legjobb minőségű, de valahogy a narancs szín, a minimalista fehér alap és a virág minta olcsó külsőt kölcsönöz a terméknek, abszolút nem tetszik.

Mivel csöpögött belőle az olaj, így a Pixiboxomat is átjárta a mennyei illata, bár őszintén nem örültem ennek. Alapból tényleg elképesztően jó illata van, pedig én nem rajongok a mangóért, de a cukornak hála levett a lábamról, még parfümként is elhasználnák egy ilyen illategyüttest. Összetevői szépek, friss cukornád, hidegen sajtolt szűz kókusz olaj és egzotikus diófélék olajai.

Állaga durvább szemcsés cukor, ami olajjal van átitatva. Kiszedni elég nehéz a tégelyből, hiszen morzsolódik rendesen. Én kádban használva ajánlom, vagy elzárt zuhany mellett. Egy mogyorónyi mennyiség szinte az egész testre elegendő egy alkalommal. Könnyű elegyengetni a bőrön. Aki a nagyobb szemcsés fizikai bőrradírok barátja, annak a kedvencévé lép elő, hiszen megadja a radírozás örömét, sőt fel is pezsdíti a vérkeringést. Abszolút nem karcolta a bőrfelszínemet, inkább masszírozta, bár tény, hogy nem kell rányomnunk a szemcséket erősen.

Az olaj jól látszott a fürdővíz felszínén, remekül hidratálta a bőröm, én nem éreztem szükségét a radírozás után testápolónak. Nagyon hosszan, majdnem két napig (fürdések után) is éreztem az illatát enyhén. 


Összességében egy szuper testradír, ami megfelelően táplál, babapopsi bőrt eredményez, de a csomagolása (legalábbis a Pixis mintáknak) csapnivaló. Eddigi legjobban kedvelt bőrradírom, bár ilyen magas áron, majdnem fél liter terméket kapunk talán egy akció keretében, majd megvásárolom.
Ára: 10.990 Ft
Kiszerelés: 457 ml


Azoknak ajánlom, akik szeretik az otthoni Spa élményt és szeretnének egy igazán különleges terméket ehhez. :) A testradírozás mellett pedikürhöz és manikürhöz is ajánlják, hiszen szépen felpuhítja a bőrt. 

Pontok: 5/4 

Ti próbáltatok már Pure Fiji termékeket? Mi a véleményetek? Szoktátok az egész testeteket radírozni?