2015. szeptember 20., vasárnap

Szeptemberi Pure by Pixibox (2015.) VIDEÓ

Újra itt van a PIXIBOX! Én minden hónapban izgatottan várom a Pixi-időt, hogy kibonthassam a dobozkámat. Most különösen türelmes kellett, hogy legyek, mert nem volt időm hétköznap (vagyis inkább fényem) felvenni a videót, így addig nem is bontottam ki a dobozt, mert jobban szeretitek az unboxingokat. Tehát dobozoljunk, mint Tóthék. :)






Négy teljes termék lapult a 'zöld' dobozkában mostani alkalommal, egy utazó méretű termék és két teszter. A natúr vonalon mozgó beautybox kiadás ismét nagyon jól sikerült, számomra pár olyan márka is lapult benne, amit még nem próbáltam, illetve olyan, amit imádok. Dekorkozmetikum és ápoló termékek is lapultak a csomagunkban, szóval egy szavunk sem lehet. :)

BENECOS Natur Duo Szemhéjpúder


Nekem a lila kombináció volt a dobozomban, ami egy halvány ochidea lila és egy piszkos mély liás barna árnyalatot jelent. Imádom, nagyon selymes az állaga, könnyű felvinni és szépen pigmentált. Teljesen vegán, csak növényi alapanyagokat tartalmaz és mellőzi a parabént és mesterséges színezékeket. :)




VANITA -Prémium szappan 


Ezer éve szemezek a Vanitával, így tényleg öröm, hogy kipróbálhatom. Nekem a körömvirágos jutott, aminek hihetetlen tiszta és kellemes az illata, ha beválik, akkor a vörösborost megveszem. :)



HIMALAYA HERBALS-Intenzív bőrhidratáló krém



Búzacsíra olajjal, édes mandulaolajjal és E vitaminnal táplálja az egész testünket, de még arckrémként is használhatjuk. Remekek ezek a több az egyben termékek és mióta dilemmázok milyen terméket próbáljak ki a Himalaya Herbalstól. :)  Az összetevő listája alapján nem egy kifejezetten natúr termék, de mint tudjátok én mindkét oldal barátja vagyok, ha jót tesz a bőrömnek, így ezen nem akadok fenn. :)





 BOMB Cosmetics-Masszázs szelet



Aki követi a blogom az tudja, hogy imádom a BOMB termékeket, szerintem szenzációsan jók, főleg egy fárasztó nap után. Még nem volt módom masszázsszelethez jutni, így hiánypótló lesz ez a mostani tapasztalat. A levendulát imádom, így a szerencsének köszönhetően ahhoz jutottam hozzá, ami jobban vonzott a két verzió közül. :) Azon viszont meglepődtem, hogy a BOMB ebben a dobozban kapott helyet, annyira nem tartom adalékanyagoktól mentesnek. 



SCHÜSSLER-Natúr arcápoló krém



Egész nyáron a Schüssler két termékét használtam, a bőrfeszesítőt és a vitalizlálót (1 és 11), nemsokára egy tesztet is olvashattok róluk. Ebből fakadóan nagyon örültem, hogy egy olyan krémhez jutottam, amit még nem próbáltam. Jön a hideg, így még inkább hidratálnunk kell a bőrünket, amihez tökéletes lesz a mély hidratáló, ami alapvetően vízhiányos bőrűeknek ajánlott, vagyis nekem. :)



ALGOTHERM-tápláló emúzió arcra (4 ml)

Elég sok van ebben a mintában, így első benyomásokat lehet szerezni belőle, nagyon kellemes az állaga, szinte gél szerű. 


ALGOTHERM-Szemkörnyék hidratáló krémgél

Elég kevéske a minta, de remélem arra elég lesz, hogy el tudjam dönteni, hogy nagyobb méretben szükségem van e erre, hiszen fogytán az Eucerin szemkörnyékápoló. 



HIMALAYA fogfehérítő gyógynövényes fogkrém

A gyógynövényes fogkrémek elkötelezett híveként örömmel próbálom ki ezt a fogpasztát is. Remélem jót fog tenni a fogínyemnek is. :) 


Összegezve remek a mostani kiadás is és ezen felbuzdulva tervezek egy natúr kozmetikumokról szóló videót, amibe megmutatom az eddigi kedvenceimet, a legtöbb természetesen a Pixiből került ki. :)

Nektek hogy tetszett a mostani doboz? Megrendeltétek? Melyik a kedvenc Pixi kiadásotok (bag, box, vagy Pure)