2015. szeptember 3., csütörtök

Nyári hangulat-OUTFIT

Nyárbúcsúztató, sirató énekem láthatjátok, igazi kánikulában fotóztuk a tengerparton Botonddal ezt a szettet. Máris a szívem szakad meg, hogy kedvenc évszakomnak lassan búcsút kell intenem, bár megfelelő izgalommal köszöntöm az őszt, hiszen ez ok a ruhatár frissítésére.




 Az A vonalú szoknyák voltak számomra a meleg évszak slágerei, képtelen voltam megválni tőlük. Míg előző években a sortok voltak az uralkodók a ruhatáramban, mostanában hozzájuk se nyúltam, annyira megkedveltem a könnyű, légies szoknyákat, köztök ezt a hófehér csipkéset. A derekat jól kiemeli és hossza engedi megvillanni a combokat is. Jól kombinálható alap darab egy ilyen csipkés, fehér szoknya vagy rövidnadrág, ITT láthatjátok más stílusban.


Az icipici crop topok mindig is a szívem csücskei voltak, még akkor is amikor messze nem voltak divatosak. Az üzletek viszont manapság óriási kínálatban forgalmazzák őket, így végre találtam egy teljesen testhezálló, farmer darabot. Míg régen a trendek csípő nadrággal és szoknyával diktálták a hordását, most kizárólag magas derekú fazonokkal viselhetjük őket, ha igazán divatosak szeretnénk lenni.


Mivel a partra igyekeztünk, így egy hatalmas strandtáskát viseltem ehhez az outfithez, ami igazából simán elmegy nyári táskaként. Az izgalmas motívumnak köszönhetően bohém hangulatot ad az összeállításnak, amit még megkoronáz a cowboy kalap fazonú fejfedő. 




A kalap nyáron nem csak stílusos, de megvédi az arcunkat a leégéstől, minket a napszúrástól. Nagyon kedvelem ilyenkor a lyukacsos szalmakalapokat és remekül illenek a csipkés darabjainkhoz. 




Ékszereket én a hőségben is előszeretettel viselek, de ilyenkor inkább a nagy karperecek, fonott karkötők a kedvenceim, egy egy hangsúlyos lánc esetleg. Így esett a választásom egy csodás Chill-Earrings láncra, ami vagányabbá teszi az amúgy se visszafogott szettet. A lánc és merev fémrész, mint egy nyíl mutat le az outfittre, azt kiabálva hogy nézd meg azt is, amit viselek, hiszen ez az én cégérem. :)


Karkötőnél a csomózottak, kis színt csempésznek az ember megjelenésébe, illetve a minta minta elvén a tásával együtt pici vibrálást is kölcsönöznek. 

 A könnyű sokpántos szandálok a befutók számomra nyáron, ezt a szegecses kis barnát a rendszeres olvasóknak nem nagyon kell bemutatnom. :)

Outfit

Felső: Bershka
Szoknya: Bershka
Kalap: H&M
Táska: Lovely Bag
Szandál: CCC
Karperc: Secondhand
Csomózott karkötő: Lucia Mondi
Nyaklánc: Chill-Earrings



Hogy tetszett Nektek ez a szett? Ti szeretitek a crop topokat és az A vonalú szoknyát, amikért én bolondulok?