2014. június 14., szombat

A csillogás magasiskolája- China Glaze körömlakk TESZT

Az egyik nagyon népszerű márka fedőlakkját fogom most bemutatni, ami szuper glitteres, csillogó csoda, ez  a China Glaze lakk.

Pixibox egyik darabja volt, ennek a lakknak egy percig se bírtam ellenállni, azonnal felkentem. Mindig vágytam egy olyan csillámos lakkra, amiben színes különböző nagyságú, formájú glitterek vannak és erre a márkára pedig nagyon kíváncsi voltam.
1257-es szín

Csomagolása kerek, felfelé keskenyedő, átlátszó üveg, műanyag, fekete kupakkal. Fekete betűkkel van ráírva a márkanév, a logó és a mennyiség (14 ml).
Az ecsete vékonyabb mint az általam megszokott, de könnyű ezzel is dolgozni, sőt kezdem megszeretni ezt a vastagságú, tömöttségű applikátort. 


Alap lakknak egy Adent használtam, ami kék (lila, én annak látom), erre vittem fel ezt a csodát. Két rétegben csodálatos csillámosságot értem el, pedig mindig ez a baja ezeknek a fedő lakkoknak, hogy kevés bennük a csillogó és gyakorlatilag csak egy átlátszó lakkal operálunk. De ez egy CSODA, csupa nagy betűvel.



Nagy hatszögletű csillámtól kezdve icipici ezüstösig mindenfélét találunk benne, ezáltal minden körmünk tök egyedi lesz, amit én imádok.







Tartósság szempontjából is lenyűgöző, mivel 7 napig! meg se pattant fedő lakk nélkül. Nem véletlen a bolggerek közti népeszerűsége, hiszen ár/érték arányban is nagyszerű. 7 napig tart?? IGEN! Mi kéne még?? :)