2014. június 17., kedd

Tökéletes barátnő a Foci VB alatt

A Világbajnokság alatt tökéletes nőnek lenni kihívás, főleg, ha nem szeretitek a focit. Ennek ellenére adunk pár tippet, ami feldobja ezt az időszakot, amivel elérhetitek azt, hogy a pasik elismerjenek és még jobban belétek szeressenek. Ráadásul ötleteket adunk arra is, hogy Ti jól érezzétek magatokat. Körmöt festünk, hajat színezünk, sminkelünk, főzünk és öltözködünk csajok!. :) Éljen a FOCI lányos része!

Fiúk, ti pedig ezt a bejegyzést ajánlhatjátok a barátnőiteknek.



Körmök

Ahányszor mutatod a pasidnak a körmöd, oda se néz annyit mond, hogy szép? A legújabb manikűröd láttán azt feleli, hogy tök fölösleges? Itt az a köröm trend, amit a foci mániás férfiak is imádni fognak és te bezsebelheted szerelmed bókjait. A kedvenc csapata színeibe öltöztesd a körmöd és garantáltan értékelni fogja. 


DIY- Tesco matrica a körmökre


Brazil, német
Anglia


OUTFIT


Legyél sportos, most úgy is divat az edzőcipő (és nem csak a Air Max)
DIY Anglia póló
Még a 2012-es EB-re készült körmeim és az angol mezeim :)



SMINK

Egy arany barátnőnek (Neked!) nem csak a körmöd és a szetted alkalmazkodik a VB követelményeihez, de még a sminked is, amit ebben a videóban megtekinthetsz és könnyen leutánozhatsz, esetleg inspirálhat, a megfelelő csapatra adaptálva. Én a brazilt választottam (brazil gyanta is tetszene a srácoknak, no de maradjunk a sminknél) ;)




Olasz drukker
A spanyol és az olasz zászló sminkjéhez egy piros rúzst, egy fehér, sárga, zöld szemfestéket használtam. A sárgát és a fehéret a Sleek Supreme Sangri-La kollekcióból használtam, amit a Make Up Plázából rendelhettek meg.
Hajrá spanyolok!

Haj

A hajszínező kréta nagyon népszerű idén is, én egy olcsó alternatív megoldást mutatok be a videóban. Szerintem pompás mulatság a kedvenc csapat színebe öltöztetni a hajunkat, ezzel kifejezve elkötelezésünket, és a férfiakat is levehetjük extrém sérónkkal a lábukról. 



Ékszer


Fanatikus lányoknak találtam egy remek nyakláncot is, Ti nyeritek a kupát íme: 



2000 Forint körüli összegért megrendelhetitek INNEN

SZABÁLYOK (ha nem szereted a focit)

Meccs alatt nem beszélünk! Minden gólt megünneplünk, ha nem pasink csapata rúgta könnyes szemmel bocsánatért esedezünk!!! (ez már majdnem házasság)

Váratlanul betoppanó haverokat örömujjongással fogadunk, fél éves kekszet és avas mogyorót is felzabáltatjuk velük. :) (csak viccelek mindenből frisset és ropogósat!) Örülünk neki, hogy a haverok jöttek át, így legalább folyamatosan szemmel tudjuk tartani kedvesünket, elkerüljük ezzel,  hogy a detoxból kelljen kikérni. :)

Rágcsa és egy recept

Fontos, hogy ezalatt az időszak alatt a pasik (és sokszor a barátaik is lecövekelnek a ti TV-tek előtt, nem árt, ha felszereled a hűtőt és a kamrát pár dologgal. A SÖR, igen csupa nagy betűvel most, olyan alap lesz a vásárló listán, mint a tej, kenyér. 




A ropi, pattogatott kukorica, szotyi, mint kedves sörcsúszdák állhatnak a srácok rendelkezésére és ez a legegyszerűbb módja, ha meg akarod úszni a sütögetést. A csipszes zacskót csak fel kell tépni, persze kint még, hogy ne csörögj a meccs alatt. :) Ajánlom még a tortilla chipszet egy kis mártogatóssal, persze érdemes leteríteni a kanapét, hogy nehogy összecsöpögtessen a társaság. 




Ha a fiúkat elkíséritek a sörsátorba a meccsre, a felénél a lányokkal elszaladhattok vásárolgatni a közeli boltokba, ahogy mi Ginával tettük minap, nem igazán tűnt fel a hiányunk. :)


Ha profibb, vagy akkor ajánlom a lángost, vagy kenyér lángost, melyek receptjeit lentebb találod és garantáltan urad barátait is az ujjad köré csavarod velük. Bevágódós lehetsz még, ha tortillát, vagy gyrost készítesz, azok recepjével nem untatlak, úgyis ismered, kedves nőtársam. :)

Kenyér lángos recept (röviden)

-fél kiló liszt
-2,5 dl víz
-1 tasakos élesztő
-evőkanál cukor
-kiskanál só
-evőkanál olaj

-hagyma
-szalonna (császár)
-tejföl
-sajt

Az élesztőt egy kis langyos vízzel és az evőkanál cukorral összekeverjük (azaz felfuttatjuk). A lisztet egy nagy keverőtálba tesszük és hozzáadjuk a kiskanál sót, evőkanál olajat és a felfuttatott élesztőt. Megdagasztjuk a tésztát, amíg el nem válik a táltól. Meghintjük liszttel és konyharuhával letakarjuk. Fél óra alatt megkel a tészta és tepsibe nyújtjuk (széthúzgálva). Ha több haverja jön, kis adagokra szedve is süthetjük. Erre kenjük a tejfölt, rátesszük az apróra vágott hagymát és szalonnát, a tetejére sajtot reszelünk és aranybarnára sütjük.

Sima lángos receptjét ITT találjátok meg, ami segít a fenti recept elkészítésében is, ha valami nem egyértelmű. :)


És, ha nem bírjátok...


Akkor remek alkalom a napozásra és strandolásra a barátnőkkel. Ilyenkor elmehettek egy csajos bulira is. 

A remek magazinok is megmenthetik az estéteket és nem győzöm hangsúlyozni a könyveket, hiszen olvasni nagyon jó és menő.




+ TIPP: A világbajnokság alatt alkudjatok meg, ti toleráljátok a meccsnézést és a tortúrát, ami ezzel jár mosolyogva végzitek, cserébe a a játékok végeztével veletek fog foglalkozni, elmentek nyaralni, vagy moziba. Szerintem jó alku. :)

Hajrá csajok! :)


Mi azért sörsátrazunk!

(Gina és Enikő)