2014. június 28., szombat

Színes szempillaspirálok aranykora- Essence TESZT

Gyerekkoromból emlékszem, hogy volt ez már divat, így nem egy újításról beszélünk. Ennek ellenére, amint megjelentek a polcon én már színes pilla lázban égtem és biztos voltam benne, hogy ez az újítás a nyári sminkem alapjául fog szolgálni. Nézzük, hogyan szerepeltek az Essence spirálok.







 Én királykék és zöld (türkiz) árnyalatban szereztem eddig be, de nagyon szemezek a lilával is. Áruk 990 Forint, ami elég olcsónak mondható.


A királykék megvásárlása után napokig csak ezt kentem a szempilláimra, majd rájöttem, hogy ombre verzióban is szuperül mutat, így a Brazil VB sminket is ezzel a technikával készítettem el, amit ITT láthattok.



A csomagolása az Essencre jellemző henger alakú, a benne rejlő színeknek megfelelő, így a sminkdobozban könnyen megtalálható. Nagy sárga betűkkel a márka és kiadás neve olvasható.



A spirál kefe kúp alakú elvékonyodó, sűrű sörtéjű, ami dúsításhoz és hosszításhoz is remek. Kicsit sok festéket vesz fel a kefe, de mégsem lesz csomós az eredmény, de azért a végéről érdemes kicsit leküzdeni a csomagolással. Amúgy nem vártam tőle sokat, mégis remekül építhető és csodásan ível és kiemel.





A színek mesések és egy rétegben is jól fedik a pillákat, két rétegben érhető el a mesés eredmény(nem kell aláalapozni más spirálokkal), ami nekem teljesen megfelel, mivel amúgy is így használom a mezei szempillaspirálokat. A lila, ami még nagyon vonz, de őt hagyom a későbbi beszerzőkörutaimra.






Tartósságát tekintve elég jó, pedig rettegtem a kék és zöldes monokliktól, így a kánikulában teszteltem le. Nem tapasztaltam megfolyást és hozta az átlagon felüli teherbírást, amit már megszoktam az Essence spirálaimtól. 





Ami külön öröm volt, hogy nagyon könnyű lemosni, bár amióta vannak micellás vizek, azóta nem rémálom a szempilla festék eltávolítás hálisten'. 
Pontokba kifejezve: 5/5

Türkiz spirál

Bármilyen sminket feldob egy ilyen spirál, így nyáron külön ajánlani tudom (de nem csak idénysminkkén), mivel ezzel különleges, vidám eredményt érhetünk el. Kánikulában csak ezeket a spirálokat teszem fel és már mehetek is meghódítani a világot. :)

Ti kipróbáltátok már valamelyik márka színes spirálját?

Színezd ki!
puszi Enikő