2014. június 7., szombat

Merész bulizós OUTFIT

Imásod a feltűnést és mutatni is szeretsz magadból valamit? Itt egy olyan merész szett, ami akár a fashionweeken is megállja a helyét. 

Akartam már régóta egy merészebb szettet is mutatni Nektek, ami egy alkalmi megjelenésnél odakapja a tekintetét az embereknek. 


Alapból egy elég rövid tunika, amit ebben az esetben egy magas derekú flitteres magasan felvágott sorttal vettem fel. A smaragdzöld felső elől hosszú, hátul rövidebb. Derékban húzott, ami nagyon nőiessé teszi ezt a csillogó anyagú darabot. 



A nyakék a mellre vonja a figyelmet és én ebben az esetben nem vettem fel melltartót az összeállítás alá. Gyakran elhagyom ezt a fehérnemű típust, hiszen így is szexis lehet egy nő, mindenféle push up nélkül. 


Nyilván egy merészebb frizura, esetleg egy decens kis konty nagyon feldobja ezt az összeállítást. Sminkben szerintem elég egy természetesebb, barnás, zöldes árnyalatú, hiszen elég merész a felső, nem kell túlzásba esni.

Karkötőknél visszaköszön és ezzel harmonizál az arany szín, de itt egy visszafogott gyöngy és szegecs ellentmondásos elütése ad valamiféle káoszos harmóniát. 




Táskának, egy egyszerű fekete borítéktáskát vennék fel ehhez a szetthez, hiszen itt a kiegészítők csupán statiszták.




Cipő: New Look
Tunika: Turi
Nyaklánc: Ebay
Karkötő: Vintage