2014. június 15., vasárnap

Retró OUTFIT- Crop top és magas derekú rövidnadrág

A crop top nagy divat idén ezt kombináltam egy magas derekú 80-90-es évek divatját idéző rövidnadrággal. 

A városban sétáláshoz tökéletes ebben a meleg időben, amikor még az aszfalt is veri vissza a hőséget. Én a szaladgáláshoz mindig lapos talpú cipőt viselek, ebben az esetben egy loaftert, ami csodás lila és szegecses. 


A halvány rózsaszín rövidnadrágon lila nagy pöttyökkel tarkított, ami bájos és a cipő színével harmonizál. A pöttyök a szegecseken a cipőn is felütik a fejüket.


Én nem problémázok azon, hogy arany és ezüst kiegészítőket nem veszünk fel együtt, ez hülyeség. A borítéktáskán a szegecsek arany színűek, a cipőn ezüst, na és? :)


Kiegészítőkkel nem nyomtam el ezt a szettet elég a cipőn és a táskán lévő csillogás, nem vagyok én szarka, hogy csak a ragyogó dolgokhoz vonzódjak. Kevés gyűrű azért befigyel... :)




Imádom ezt a nadrágot, mert keresztanyámtól kaptam, még ő hordta fiatal korában, szóval mondhatjuk rá, hogy vintage. Szerintem mindig stílusosak a retró darabok, így bátran csempésszük be a divatos ruhák közé, vagy az egyszerű basic darabokhoz párosítsuk. Hiszen a stílus az mi vagyunk, ne a divat majmolása.



Kiegészítőt, amit becsempésztem a szettbe, azok a cuki arany gyűrűk, és most nagy mánia a beauty bloggerek közt az új perc gyűrű. Engem is elkapott ez a láz, mert szerintem vagány és nőies. 


Nadrág: Vintage
Top: New Yorker
Cipő: Turi
Boríték táska: Háda
Gyűrűk: H&M