2014. június 10., kedd

Strand kiegészítők

A vízparton sokan csak fürdőruhát viselnek, pedig mennyi csodás kiegészítő dobhatja fel az ottani szettünket és a hangulatunkat. Ebben a bejegyzésben igyekszem bemutatni a lehetőségek tárházát a napszemüvegtől a szalmakalapokig. Mint a legtöbb írományomban ebben is a saját kelléktáramat fogom megmutatni, így bepillantást engedve a strandolós énem világába. Bikinijeimről olvashattok egy bejegyzést (sok-sok képpel) Bikini mustra címmel ide kattintva. 




Kalapok

Nem csak feltűnőek, de védelmi funkciójuk is van ezeknek a trendi kiegészítőknek, hiszen megóvnak minket a naptól. Én évek óta hordok a strandra magammal kalapokat, óriási szalmakalaptól a kis karimájúig mindenfélét. Most három kedvencemet mutatom be nektek. Szerencsére jönnek divatba ezek a kiegészítők, így könnyen bukkanhattok boltokban szuper darabokra.
Egy egy kalapot simán feldobhatunk még művirággal, vagy színes kendőkkel, ezzel változatossá téve ezt a kiegészítőnket.





NE feledkezzünk meg a virágkoszorúról, amit nem csak a fesztiválokra ajánlok, hanem a strandszett megkoronázására is. :) Erről bejegyzést ITT olvashattok.

Napszemüvegek

Talán ezek a legnépszerűbb kiegészítők nyáron, így nem kell túl sok szót ejtenem róluk. Véleményem szerint kell egy univerzális darab, ami jól áll és minden ruhához illik, illetve egy-két feltűnő szemüveg sem árt, akát egy egy szetthez konkrétan megvásárolt.





Strandkendők

Amikor megéhezünk és elsétálunk a lángosos bódéhoz akkor nem mindig szeretünk csupán bikinben sétálgatni, erre a tökéletes megoldás a strandkendő. Aki küzd még néhány plusz kilóval és ez zavarja, annak is jó kis társ, hiszen ápol és eltakar. Csípőre kötve nagyon szexis, de aki szégyellősebb, az egy nagyobb méretű kendővel (színes lepedővel) a teste jelentős részét is elfedheti mell felett megkötve.


Strandruha

Egyre inkább előtérbe kerülnek a strandruhák, amik általában nagyon laza áttetsző darabok és azt a célt szolgálják, ha beülünk egy étkezdébe, leülünk egy büféhez ne legyünk alul öltözöttek.






Ékszerek

Ez egy kényesebb téma strandon, ritkán látok felékszerezett embereket mivel ez nem igazán ide való. Ha mégis úgy döntünk, hogy viselünk csillogó dolgokat, érdemes odafigyelnünk, hogy ne legyen túl nagyok, hogy ne barnuljanak ránk, valamint olyat válasszunk aminek nem árt a klóros víz. Gyakran elszíneződnek a gyógyvizektől az ezüst ékszerek, ilyenkor nem kell kétségbeesnünk csak egy kis szódabikarbónás vízbe kell áztatni őket és eltűnik a feketedés.





A bokalánc pedig a legklasszikusabb ékszer a vízparton és milyen szexi, így ezt is bevethetitek. Idén pedig a derék lánc és a test lánc is hatalmas sláger külföldön, ilyenem nincs így csak egy illusztráló képet tudok mutatni Nektek.




Dobd fel a bikinid!


Egyszínű bikiniket is fel lehet dobni, a legegyszerűbben egy masnival, amit biztostűvel erősíthetünk fel és máris újjá éledt a kedvenc fürdőruhánk.




A bikini maga egyszerű de egy masnit rátéve máris újjáéled

Strandtáskák

Én egy egyszerű rattan darabra esküszöm, amibe belefér a vékony pléd, törölközők, ásványvíz, naptej és a strandkendők. Sok turiban megtalálhatjuk az ilyen szuper darabokat, de szerencsére a H&M kollekciójában is van most egy szuper arany színű darab, amire még nekem is fáj a fogam.


Idei kedvencem




Szandálok

A tenger parton nagyon hasznos egy jó kis flipflop papucs, vagy egy tündéri gumis szandál, hogy elkerüljük a tengeri sünnel való kellemetlen találkozást. Az épített strandokon is kellemesebb szandálba elmenni a büfébe, így ezzel is feldobhatjuk a szetteket. Nekem személy szerint a szegecsesek és a strasszosak az idei kedvenceim, de bármilyen feltűnő darab lehet a fürdőruhás szettünk éke. Persze nagyon jó választás egy klasszikus márka, klasszikus fazonja, mint az Adidas pink papucsa, amit Gina visel idén a parton. 
Az én kedvenceim az arany színűek idén nyáron

Pléd és törölköző

Sokan csak törölközőt visznek ki magukkal és azon napoznak, de én a vékony plédek híve vagyok, azon szoktam feküdni és lazítani. Ezek is passzolhatnak a bikini stílusához, például matrózos bikinihez kék, vagy piros mehet, virágmintás pedig a rózsaszínűekhez és így tovább. A törölköző megválasztásánál is figyelembe vehetjük, hogy passzoljon a szettünkhöz, egy dologra figyeljünk, hogy ne új törölközőt vigyünk ki, mert még mosások előtt, nem igazán nedvszívóak és így nehéz lesz felitatnunk magunkról a vizet. 


 Könyv és magazinok

A napozáshoz elengedhetetlen társ egy jó könyv szerintem, el se tudnám nélküle képzelni a vízpartot....
Írtam régebben egy listát a szerintem kihagyhatatlan könyvekből, ezt ITT találjátok.